LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Joseph Mensah stopper i AC Horsens

| Superligaen | 9 kommentarer
Joseph Mensah stopper i AC Horsens
Foto: Getty Images
Joseph Mensah og AC Horsens er blevet enige om at ophæve samarbejdet med omgående virkning.

Joseph Mensah skiftede til AC Horsens i sommeren 2014 og har spillet 64 kampe for klubben, men det bliver ikke til mere end det.

AC Horsens meddeler fredag, at klubben og Mensah er blevet enige om at ophæve samarbejdet øjeblikkeligt.

- Det har været en fantastisk oplevelse at være en del af AC Horsens. Der er dejlige mennesker i klubben, og jeg har lært en masse af at bo i Horsens. Jeg er glad for, at jeg har tilbragt tre et halvt år her, men det er en rigtig beslutning at ophæve kontrakten, så jeg kan finde et nyt sted at spille. Der har været op- og nedture, og jeg har været skadet, men fansene har altid fået mig til at føle mig speciel.

- Jeg vil gerne takke trænerteamet og mine holdkammerater, der har været med til at gøre mig til den, jeg er. Det er en god gruppe drenge, som jeg vil ønske held og lykke i resten af sæsonen. Jeg vil også gerne takke min danske familie Trine og Per Larsen, der altid har støttet mig, siger Mensah til klubbens hjemmeside.

23-årige Mensah spillede 12 Superliga-kampe for Horsens i efteråret.

Stream AGF – AC Horsens på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

9 kommentarer

HRz 12:58          
Hvis han havde holdt sig skadesfri, var han klart endt i en større klub end Horsens. Måske endda FCM eller FCK?
EmilDS1999 12:58          
Hm, syntes ellers han er en udemærket spiller for Horsens, hvis ikke deres bedste kantspiller:-)
Micah84 13:08          
Hvorfor ??? Han bedrager jo Mega meget... Shit det er skuffende... :-(
ACH-fan 13:10          
Mensah er dygtig med bolden, men han kan ikke finde ud af at aflevere bolden. Hver gang han har den, løber det ud i ingenting. Ærgerligt at han ikke har overblikket, ellers kunne han have været en stor profil.
bruger 150225 13:13          
Det er sku en skam, en af de allerhurtigste på det hold. Han var ellers begyndt at komme sig efter den lange skade. Held og lykke fremover mensah
bjerghest 13:41          
Baseret på hvad jeg har set med ham så kunne han da godt være interessant for andre SL-klubber? Jeg husker ham som værende meget interessant i kampen mod OB, måske noget for dem?
Pete194a 14:04          
Mensah har bestemt kvaliteter der kan gøre ham interessant for andre klubber - han er hurtig og driblestærk.

Han scorede et eminent mål mod AGF i Superligaens runde 1, som ledte tankerne hen på et klassisk Arjen Robben mål.

Dog røg han ud af truppen i takt med at skadeslisten i ACH blev mindre, bl.a fordi han - som andre nævner - ikke har et specielt godt blik for sine medspillere. Uden på nogen måde at sammenligne niveauet ellers, kan Mensahs dribleture godt minde om nogle af Pione Sistos mindre succesfulde aktioner for landsholdet. En masse lækre ting med bolden, som løber ud i ingenting, fordi afleveringen falder for sent.

Ift overblikket og det taktiske så udtalte Bo H for noget tid siden, at han aldrig havde brugt så meget energi på at forklare taktik og overblik til én spiller, som han havde til Mensah.

Dog skal forklaringen til at Mensah røg helt ud af truppen også findes, i den måde Bo H gerne vil spille fodbold på. Hårdt defensivt arbejde, og med fokus på dødbolde. Og der mangler Mensah både defensiv disciplin og 20-30 cm i højden, før han ville være interessant at bruge.
Torsdag 25. april
Onsdag 24. april