Luk

Joshua King: Ståles krav kan være en styrke

| Norge | 0 kommentarer

Infoboks

Den norske Bournemouth-angriber, Joshua King, mener, at den norske fodboldkultur er lidt for mild, og derfor kan Ståle Solbakkens krævende tilgang være en styrke for landsholdet.

Ståle Solbakken overtager som bekendt roret på det norske landshold i næste uge, og den tilgang på trænerposten kan blive et nødvendigt opgør med en for blid og venlig tilgang i den norske fodboldkultur.

Sådan lyder det fra den norske Bournemouth-angriber Joshua King.

- Hverken Lars Lagerbäck, Per-Mathias Høgmo eller Drillo (Egil Olsen, red.) var typerne, der råbte af os. Men det er noget, jeg tænker måske mangler lidt i den norske fodboldkultur, helt fra ungdomsfodbolden. Vi er generelt måske for blide og venlige, siger han til norsk TV2 og fortsætter:

- I England er det anderledes, så jeg er vant til det og kan lide det. Jeg tænker, at skulle da bare mangle, at en træner skal kunne kræve maks af sine spillere. Får han ikke det, han vil og skal have, så skuffer man både ham og landsholdet.

- Så enkelt er det. Det skal vi tåle at kunne høre, og jeg tror, at Ståles evner til det kan blive en styrke for holdet.

28-årige Joshua King fortæller desuden, at han ikke mener, at Ståle Solbakkens forgænger fik nok respekt.

King er noteret for 51 kampe og 17 scoringer for det norske landshold.


Af Jonas Dalgård
Torsdag 21. januar
Onsdag 20. januar