Luk

Jota vil lære af 'verdensklasse' Liverpool-trio

| Premier League | 10 kommentarer

Infoboks

Liverpool - FC Midtjylland
Champions League gruppe D (27/10)
Oddset 1,14 8,80 19,00
bet365 1,14 9,50 15,00

Diogo Jota er lykkelig efter sit skifte til Liverpool, hvor han ser frem til at spille sammen med Mohamed Salah, Sadio Mane og Roberto Firmino.

Liverpool har netop bekræftet købet af den 23-årige offensivspiller Diogo Jota, der kommer til klubben fra Wolves.

Den unge portugiser glæder sig til at spille på Liverpool-holdet og især til at spille sammen med de nuværende offensive stjerner i Liverpools trup, Mohamed Salah, Sadio Mane og Roberto Firmino.

Det fortæller han til klubbens hjemmeside.

- De er alle verdensklasse-spillere, de scorer mange mål, og de spiller godt sammen. Jeg vil være endnu en brik i den offensiv. De er klart mere erfarne end mig, så første skridt er at komme ind på livet af dem og lære af dem, siger Jota.

Han fortæller yderligere, at han ikke er i tvivl om, at det er den rigtige klub, han er kommet til, og han roser klubben for den seneste sæson.

- Den intensitet, de lagde i hver kamp, var utrolig. De var alle steder, og det føltes som om, de havde flere end 11 spillere på banen. Forhåbentlig kan vi gøre det samme i år, siger han og tilføjer:

- Det er fantastisk at komme til en klub som Liverpool. Verdensmestrene. Det er helt utroligt, og jeg kan slet ikke vente med at komme i gang.

 

 


Af Jonas Nielsen

10 kommentarer

RunningMan 19:01          
Bobby er i min optik ikke verdensklasse. Scorer simpelthen for lidt.
Emil-LFC 19:05          
Det er rigtigt at han ikke score. Men han kan så så meget andet.
RunningMan 19:15          
Tja, tænker ikke han kan nok til, at det berettiger til en fast plads. Havde de haft en angriber mere, som scorede 20+ havde den fronttrio nærmest sig BBC og MSN, men det man taler ikke om MRM, fordi Bobby ikke har samme niveau, som de andre.
Poor Scouser Tommy 20:15          
Bobby er ikke på holdet for at score 20+ mål pr. sæson. I så fald ville han være sat af for længst. Men hans betydning for Liverpools angrebs- og presspil kan ikke overvurderes. Det sagt så scorer han ikke helt nok efter min mening. Det skal han forbedre.
Betjenten 20:21          
Lol.

Forvente at spille med en angriber med Bobby´s rolle OG at han skal score 20+ mål.

Han skal skabe plads til de 50 mål de to andre laver.

Jeg er glad for at det er Klopp der sætter holdet, hvis opfattelsen er at man mangler mål på et hold der scorer mange mål i forvejen.
RunningMan 21:03          
Jeg er ikke enig. Bobbys er god i presset, men man kan med rette forvente flere mål. Sidste sæson havde han 39 skud på mål og scorer 9 mål. Til sammenligning havde aubemeyang 42 skud, Vardy 43, ings 38 og Sterling 38, og de scorede alle 20 mål eller flere. Bobby scorede 9. Overordnet havde Bobby 99 skud; det var 4. Flest. Han er bare uhyre ueffektiv, så man kan tale nok så meget om en vigtig rolle på holdet, som jeg ikke ser, at andre ikke kan udfylde og samtidig scorer flere mål. Han lå endvidere nummer 3 på listen "store chancer misset" med 20.
D.B.R. © 21:26          
Tja, tænker ikke han kan nok til, at det berettiger til en fast plads.

Man kan se på spillet når han ikke spiller. Han er en stor del af succesen de sidste par år.
Mandag 26. oktober
Søndag 25. oktober