Luk

Journalist: Braithwaite står foran Barca-exit

| La Liga | 23 kommentarer

Infoboks

Bayern München - Barcelona
Champions League gruppe E (08/12)
Oddset 1,58 4,60 4,80
bet365 1,57 4,75 4,50

Ifølge den spanske journalist Juan Jimenez kommer Martin Braithwaite i overskud i Barcelona efter denne sæson og bliver solgt.

Martin Braithwaite har haft svært ved at få spilletid for Barcelona de seneste uger, og danskeren får nok ikke mange flere chancer for storklubben.

Der resterer to runder i La Liga, som spilles torsdag og søndag, og herefter venter der Champions League-kampe i august, men her er Braithwaite ikke spilleberettiget.

Braithwaite skal ifølge den spanske journalist Juan Jimenez, som følger Barcelona tæt for avisen AS, herefter ikke regne med en fremtid i klubben.

- Jeg tror, Barca sælger Braithwaite denne sommer, og det gør jeg af flere årsager, siger Jimenez til bold.dk.

- Først og fremmest blev han hentet under specielle forhold, da Dembele og Suarez var skadet, og Barca derfor var desperate og havde brug for en angriber. Braithwaite var en nødløsning. Han var ikke en plan, men en løsning.

- Derudover vil Barca have Lautaro Martinez, mens Suarez formentlig bliver i klubben, og derfor er der ikke plads til Braithwaite.

- Barca går både efter Lautaro Martinez og Neymar. Det bliver svært at hente dem begge, men nemmest med Lautaro, da Inter er villige til at forhandle, mens PSG ikke vil af med Neymar. I hvert fald ikke som det er nu.

Har niveau til La Liga

Jimenez tror på, at 29-årige Braithwaite nok skal have flere spanske bejlere, hvis han vil blive i La Liga.

- Han er absolut attraktiv for andre spanske klubber. Han kan mange ting, og mens hans niveau måske ikke er til at spille for Barca, har han niveau til klubber som Celta, Betis og andre midterklubber i La Liga.

- Det vil være et godt skifte for ham, da det er niveauet over Leganes. Han gik nok to niveauer op i stedet for ét med skiftet til Barca, men jeg tror på, at han kan få stor succes i La Liga i næste sæson for en anden klub, siger Jimenez til bold.dk. 

Martin Braithwaite har spillet ni kampe for Barcelona og scoret et enkelt mål. 

 


Af Mikkel Nøhr

23 kommentarer

Lassenftw 07:39          
Han troede selv at han var en plan, og det var gud som viste ham vejen.
Sir Alex F 07:43          
Han kan vel bare nægte og hæve sin løn de næste 4 år eller hvor lang kontrakten nu var. Kommer selvfølgelig til at koste landsholdspladsen, hvis han bare sidder på tribunen, så den rette klub kan måske lokke ham væk.
Afløseren 07:46          
Han har da trods alt ikke været det store flop, som man kunne frygte. Jeg synes han har gjort det fint, måske endda bedre end forventet, så han skal nok finde en god klub i La Liga.
VIF57 07:50          
Barcas transfer politik ligner efterhånden en farce uden ende.
KongPulla 08:02          
Personligt ville jeg hæve min løn og evt gå med til at blive lejet ud.
Lassenftw 08:53          
Han har da trods alt ikke været det store flop, som man kunne frygte. Jeg synes han har gjort det fint, måske endda bedre end forventet, så han skal nok finde en god klub i La Liga.
I forhold til hvordan det blev omtalt af danske medier og fans, så har han da været et kæmpe flop. Han rører jo stort set ikke bolden, når han er på banen.
Vuk 08:56          
Problemet er at han angiveligt sagde ja til at fortsætte på nogenlunde samme lønniveau i Barca som han havde i Leganes. Så det er bestemt ikke fordi at det er en konge fodboldløn, han får. Men det er trods alt kun rygter ;-)
Tirsdag 7. december