Luk

Journalist: Real-fiasko kan betyde Ramos-exit

| La Liga | 4 kommentarer

Infoboks

Real Madrid - Real Sociedad
La Liga (01/03)
Oddset 1,97 3,60 3,75
bet365 1,90 3,75 3,75

Ifølge AS-journalisten Sergio Santos er det ikke utænkeligt, at Sergio Ramos forlader Real Madrid, hvis sæsonen ender uden trofæer.

Real Madrid er ikke ret godt kørende for tiden med exits i både Copa del Rey og den spanske super cup, og fortsætter de svigtende resultater, kan det ende med et farvel til klubbens anfører Sergio Ramos. 

Ramos’ kontrakt står til at løbe ud efter denne sæson, men ifølge flere spanske medier er forsvarsspilleren og Real Madrid et stykke fra at blive enige.

Sidste gang, en forlængelse mellem parterne lod vente på sig, endte Ramos med at skrive under på en lang kontrakt, men det er ifølge Sergio Santos, som følger Real tæt for avisen AS, ikke utænkeligt, at Ramos forlader klubben til sommer.

- Ramos’ situation er kompliceret. Han vil have en forlængelse på to år, men klubben vil kun give ham ét år. Derudover vil Real skære i Ramos’ løn på grund af corona-virussen. 

- Hvis Real vinder Champions League eller La Liga, bør Perez give sig og give Ramos den kontrakt, han ønsker, men hvis sæsonen bliver ved med at gå dårligt, og klubben ikke vinder nogle titler, tror jeg, at Ramos kan forlade klubben.

- Hvis sæsonen er en fiasko, vil afskeden med holdets anfører være en mulighed for at få en ny start og foretage en stor forandring og foryngelse på holdet, siger Santos til bold.dk.

Modric bliver

Det er ikke blot Sergio Ramos, som står foran kontraktudløb efter denne sæson, da også Luka Modric og Lucas Vazquez har udløb.

Sergio Santos er dog ikke i tvivl om, at der forlænges med Modric, som har været blandt Real Madrids bedste i denne sæson.

- Forhandlingerne med Modric er på plads. Jeg ved ikke, om der er skrevet under, men de er blevet enige.

- Da han forlængede sidste gang, meldte klubben ikke noget officielt ud, og det samme skete, da de forlængede med Benzema sidste år. Det er muligt, der allerede er skrevet under, men klubben har mange kampe og er skidt kørende, så de melder nok ikke noget ud lige nu. Men Modric fortsætter.

At der er tvivl om fremtiden for to så store profiler som Ramos og Modric, kan ikke bruges som undskyldning for de svigtende resultater, mener Santos.

- Jeg tror ikke, at dét er problemet for truppen. Det er en problematisk situation, fordi de to spillere er så vigtige, men det er ikke tvivlen om de to, som ligger til grund for de dårlige resultater, siger Santos.

Real Madrid ligger nummer to i La Liga med syv point op til Atletico Madrid og skal lørdag på besøg hos Alaves.


Af Mikkel Nøhr
Søndag 28. februar
Lørdag 27. februar