Luk

Jovic savner spilletid: Zidane stoler på mig

| La Liga | 5 kommentarer

Infoboks

Club Brugge - Real Madrid
Champions League gruppe A (11/12)
bet365 3,10 3,70 2,20
NordicBet 3,15 3,75 2,25
Oddset 3,10 3,75 2,20
YouBet 3,15 3,85 2,25

Luka Jovic indrømmer, at han havde håbet på mere spilletid i Real Madrid, men Zinedine Zidane har udtrykt tiltro til den 21-årige serber, siger Jovic.

Real Madrid betalte Frankfurt omkring 450 millioner kroner for Luka Jovic i sommer, men hidtil har angriberens ophold i den spanske hovedstad været uden den store succes.

I La Liga har Luka Jovic fået under 300 minutter fordel på ni kampe, mens det også er blevet til to korte indhop i Champions League. En enkelt scoring er, hvad det er blevet til i Real Madrid-trøjen hidtil.

På trods af den begrænsede spilletid ser Luka Jovic dog optimistisk på fremtiden i Real Madrid, hvor han føler, at han har tillid fra Zinedine Zidane.

- Han har fortalt mig, at han stoler på mig, at han er glad for, at jeg er i klubben, og at han gjorde en masse for at få mig til Real Madrid, siger Jovic til det serbiske medie Gloria ifølge AS.

- Jeg er glad, men jeg håber på at spille flere minutter. Jeg tror på mig selv og min kvalitet, og jeg ved, at jeg før eller siden får mere spilletid.

Luka Jovic har kontrakt til 2025 i på Santiago Bernabeu.


Af Martin Schmidt

5 kommentarer

Celestino 14:14          
Han skal nok komme, men det handler om, at man lærer, at man med Jovic har købt en spiller til boksen. Spiller man efter det, så er der mål at hente hos Jovic.
turbocharlie 14:30          
Unge spillere der vælger real madrid må lære det på den hårde måde, den klub bruger meget sjældent de unge talenter, modsat barca og mange andre klubber. Nu er det set SÅ mange gange, og alligevel er spillere dumme nok til det skifte, for at få splinter i røven på bænken, for så et par år senere blive lejet ud. Måske nok verdens dårligste klubvalg, hvis man er et ungt talent :)
Humannxx 14:43          
Turbocharlie:
Det kommer jo tilbage på om man har niveauet til at spille sig ind på holdet. 21 årige Valverde er jo fast mand nu, pga han har niveauet. Sidste sæson var 18 årige Vinicius fast mand, er så røget lidt ud nu pga han ikke har fundet formen igen. 18 årige Rodrygo er startet inde flere gange denne sæson. Man får lov at spille som ung mand, hvis man præsterer.

Snakker vi nuværende trup er Casemiro, Benzema, Varane, Carvajal, Marcelo og Ramos alle kommet til Real som unge. Se dem nu, tror ikke de fortryder deres valg. Ikke den smarteste kommentar du kommer med.
bruger 106832 14:45          
Turbocharlie:

Det må da nok være den dunmeste kommenter jeg længe har hørt ...

Real bruger ikke talenter ?
Valverde? Vinicius? Rodrygo? Varane i sin tid?

Jeg tror du skal læse dit opslag igen..
Lynild 16:55          
Til gengæld bruger Barca talenter? Jo jo, deeet...
Mandag 9. december