Luk

Jubel i Rom: Første EL-sejr til Lazio

| International | 0 kommentarer

Infoboks

Marseille - Galatasaray 0-0
Europa League Gruppe E
Lazio - Lokomotiv Moskva 2-0
Europa League Gruppe E
13' 1-0 Toma Basic
38' 2-0 Patric

Lazio hentede torsdag aften den første sejr i Europa League-gruppespillet, da de slog Lokomotiv Moskva med 2-0.

Lazio fik ikke den bedste start på Europa League-gruppespillet, da de indledte med 0-1-nederlag til Galatasaray, og derfor var den italienske hovedstadsklub på jagt efter tre vigtige point.

De havde dog masser af selvtillid med i bagagen, da de i weekenden vandt slaget om Rom og slog rivalerne fra Roma med 3-2, og torsdag aften viste de igen flotte offensive takter mod Lokomotiv Moskva.

De formåede nemlig at bringe sig foran med 1-0 efter 13 minutter, da Lazio hurtigt opsnappede bolden nær gæsternes felt, hvor Pedro efterfølgende fik bolden i feltet. 

Her snød han en Lokomotiv-spiller og gik mod baglinjen, inden han kunne smække bolden ind i panden på Tomas Basic, som headede Lazio i front.

Det skulle dog blive bedre endnu for værterne i Rom, da de også kom foran med 2-0 kort tid før pausefløjtet.

Her sendte Luis Alberto et hjørnespark ind i boksen, som faktisk fløj forbi venner og fjender, og så ramte den Lazios Patric inde på stregen og røg ind i mål til 2-0.

Efter pausen var Lazio tæt på at lukke opgøret med en scoring til 3-0, da Pedro sendte et kanonskud mod mål, som dog kun bragede på overliggeren til stor ærgrelse for Lazio-spilleren, som kunne have scoret for anden kamp i træk. 

Lazio havde godt styr på gæsterne fra Lokomotiv Moskva i slutfasen, hvor de brændte flere store chancer, og dermed endte kampen med en 2-0-sejr til italienerne i Europa League.

Marseille og Galatasaray delte i deres opgør i gruppen, da de fik 0-0. Her blev kampen blandt andet afbrudt i flere minutter grundet tilskueruroligheder blandt de tyrkiske fans.


Af Raymund Nelausen
Mandag 29. november