Luk

Jublende Hobro-midt om sejr: Helt fantastisk

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

Hobro - Esbjerg fB 2-1
Superligaen Pulje 2
6' 0-1 Joni Kauko
69' 1-1 Mads Hvilsom
74' 2-1 Edgar Babayan

Hobros midtbanedynamo Jonas Brix-Damborg kalder det helt, helt fantastisk, at nordjyderne efter dagens sejr mod Esbjerg undgår direkte nedrykning.

Det startede sløjt for Hobro i dagens nedrykningsbrag mod Esbjerg i 3F Superligaen.

Første halvleg blev tabt 1-0, men i anden halvleg fik nordjyderne samlet sig, og så vandt de opgøret 2-1.

Dermed undgår Hobro den direkte nedrykning, der følger med fjerdepladsen i nedrykningsspillets pulje 2, og det er helt, helt fantastisk, fortæller Hobro-motoren Jonas Brix-Damborg til Eurosport 2.

- Det er helt fantastisk, helt fantastisk. For at sige det rent ud, det var noget lort i første halvleg. Vi snakkede om det og fik en skideballe uden lige. Jeg synes, at vi tager skeen i den anden hånd. Laver nogle gode udskiftninger og indskiftninger og tager teten.

- Det betyder alt jo. Det første mål var at slippe for 14.-pladsen, og det lykkedes. Nu var næste mål at sikre den her playoff-kamp, og det lykkedes i dag. Nu har vi to kampe, hvor vi kan forberede os på de her playoff-kampe, og det er fantastisk.

Det er endnu uvist, hvem Hobro skal møde i playoff-kampene om at undgå nedrykning. Hobro kan dog finpudse formen i de næste to kampe mod Randers FC og AC Horsens.


Af Benjamin Alexander Helbo
Tirsdag 7. juli