Luk

Juel Andersen og co. er fortsat uden sejr

| Championship | 0 kommentarer

Mads Juel Andersen spillede hele kampen, da Barnsley tabte 1-2 på udebane mod Middlesbrough. Luton vandt, mens Huddersfield og QPR reddede sent point. 

Mads Juel Andersen var i startopstillingen, da Barnsley gæstede Middlesbrough.

Efter blot et enkelt point i de fire første runder havde Barnsley desperat brug for point.

Hjemmeholdet havde heller ikke fået en drømmestart på sæsonen, hvor de blot havde skrabet to point sammen.

Middlesbrough satte sig på kampen fra start, og de kom til den første gode afslutning efter et kvarters spil. Chuba Akpom forsøgte sig fra kanten af feltet, men hans afslutning sneg sig forbi den højre stolpe.

George Saville tvang Barnsley-keeperen til en god redning midtvejs i første halvleg, da han headede bolden ned mod det hjørne, men en glimrende refleksredning forhindrede en scoring.

Barnsley kom dog også til muligheder, men både Callum Styles og Alex Mowatt måtte se deres afslutninger gå udenom målrammen med ti minutter til pausen.

I første halvlegs tillægstid fik Barnsley en kold spand i hovedet at gå til pause på.

Jonny Howson sled sig frem til en løs bold efter en dødbold og sparkede føringsmålet i nettet.

Den føring blev fordoblet få minutter efter pausen, da Chuba Akpom sparkede bolden i nettet med en afslutning fra kanten af feltet.

Så skulle Barnsley for alvor frem over stepperne.

Mads Juel Andersen sendte et indlæg ind til Victor Adeboyejo, der afsluttede første gang, men måtte se sin afslutning fra højre side af feltet blive blokeret.

Det samme blev Britt Assombalongas afslutning for hjemmeholdet med et kvarter igen, da han prøvede lykken fra distancen.

I det sidste minut af den ordinære spilletid fik Barnsley lidt tro på tingene, da Cauley Woodrow udnyttede et straffespark med en afslutning ned i venstre hjørne.

2-1 blev også kampens resultat, hvorfor Barnsley fortsat er uden sejr.

Wycombe er fortsat på nul point

Hos Sheffield Wednesday er man startet med minus 12 point, hvorfor de har hårdt brug for pointene. Dem smed de to styks af sent i kampen mod QPR. 

Wednesday kom foran midtvejs i anden halvleg, da Yoann Barbet lavede selvmål for QPR.

Det lignede længe kampens enlige scoring, men i det 96. minut dukkede Macauley Bonne op og sikrede en sen udligning til slutresultatet 1-1. 

I Luton fik hjemmeholdet en 2-0-sejr over oprykkerne fra Wycombe, der dermed er på fire nederlag af fire mulige.

Pelly Ruddock bragte Luton foran et kvarter inde i anden halvleg. Den føring holdt frem til de sidste minutter af kampen.

Her troede Fred Onyedinma, at han havde sikret Wycombe deres første point med en sen udligning, men den scoring blev efterfølgende annulleret.

Det gjorde Elliott Lees scoring for Luton ikke to minutter senere, og dermed sikrede han Luton en 2-0-sejr.

I Rotherham sikrede Huddersfield sig et sent point, da et et selvmål af Angus McDonald i 95. minut udlignede Benjamin Wiles' føringsmål fra første halvleg. 


Af Andreas Roesen
Mandag 30. november