Luk

Juel Andersen og co. vendte nederlag til sejr

| Championship | 0 kommentarer

Mads Juel Andersen og Barnsley var bagud med 0-1, men snuppede alligevel en 2-1-sejr mod Birmingham og Kristian Pedersen. 

Hjemmeholdet Birmingham havde Kristian Pedersen i startopstillingen, da de fik besøg af Barnsley, der også havde en dansker i startopstillingen i form af Mads Juel Andersen.

Begge holde kæmpede for at undgå nedrykning seneste sæson, og det kunne også godt blive overskriften for de to klubber i denne sæson.

Inden dagens opgør indtog Birmingham 17. pladsen med 16 point, mens Barnsley lå en plads højere med samme antal point og en bedre målscore. Det gav de to klubber et hul på seks point ned til Wycombe på den forkerte side af nedrykningsstregen.

Gæsterne kom til kampens første mulighed, da Mads Juel Andersen fandt Cauley Woodrow, der flugtede bolden mod mål, men afslutningen gik tæt forbi mål.

To minutter senere kom Conor Chaplin til en afslutning for Barnsley, da Alex Mowatt sendte et frispark ind til ham, men hans afslutning sneg sig forbi mål.

Ivan Sanchez kom til Birminhams bedste mulighed før pausen, da han sparkede et frispark tæt over mål, men det blev ved 0-0 til pausen.

Det ændrede sig små ti minutter inde i anden halvleg, da en tværpasning fandt Scott Hogan omkring straffesparkspletten, og det udnyttede han til at bringe Birmingham i front.

Med små 20 minutter tilbage i opgøret fik Barnsley dog udlignet igen, da Callum Brittain blev nedlagt i feltet, hvilket blev takseret til et straffespark.

Det tog Cauley Woodrow sig stensikkert af, da han sparkede i modsatte side af, hvor Etheridge i Birminham-målet sprang hen.

Endnu bedre blev det for Juel Andersen og co. i det 83. minut, da en løs bold faldt til Callum Styles på kanten af feltet, hvor fra han tordnede bolden ned i det venstre hjørne til 2-1.

Det blev også slutresultatet, hvorfor Barnsley avancerer til 13. pladsen med 19 point.

Andetsteds mødtes Bournemouth og Preston, hvor både Philip Billing og Emil Riis startede kampen på bænken.

Her kom Preston foran 3-0 efter 68 minutters spil, inden Bournemouth fik reduceret til slutresultatet 2-3. 

Billing fik her de sidste 20 minutter på banen, mens Emil Riis blev indskiftet i det 90. minut.

I Derby smed hjemmeholdet de tre point til sidst, da Coventry udlignede til slutresultatet 1-1 i dommerens tillægstid.

QPR var foran efter bare 12 minutters spil mod Bristol City, der dog fik vendt det hele på hovedet og vandt 2-1.


Af Andreas Roesen
Mandag 18. januar
Søndag 17. januar