LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Juelsgård: Vi skal være mere koldblodige

| Superligaen | 1 kommentar
Juelsgård: Vi skal være mere koldblodige
Foto: Getty Images
Jesper Juelsgård mener, at AGF skal være bedre til at opsøge heldet, og så skal aarhusianerne ganske enkelt være mere koldblodige i felterne.

AGF tabte fredag for fjerde kamp i streg, da klubben på udebane måtte se Brøndby løbe med en 2-0-sejr.

De blå-gule blev sat i gang af et drømmemål fra Dominik Kaiser, og det var Jesper Juelsgård træt af - han mener nemlig, at AGF havde okay fat i kampen.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, at de scorede et sindssygt godt mål, sagde Jesper Juelsgård efter kampen.

Forsvarsspilleren erkendte dog, at AGF kom til at stå en tand for langt tilbage efter pausen.

- Vi ville gerne have været længere fremme på banen, men Brøndby har nogle rigtig dygtige fodboldspillere, og så handler det om marginalerne.

- Vi mistede bolden i dumme situationer og kunne ikke finde en medspiller i de rigtige situationer. Det var nogle små ting, der gjorde, at vi kom til at stå langt tilbage, og det er sådan noget, vi skal hjem og arbejde på, siger han.

Kort før pausefløjt blev Ryan Mmaee nedlagt i feltet, men fik ikke tilkendt straffespark - det kunne ellers have gjort meget for AGF's 

- Hvis man kigger på første halvleg kunne det være tippet begge veje, og hvis vi havde fået straffespark, kunne det have ændret kampen, og det er selvfølgelig ærgerligt, at det ikke skete, siger han.

Jesper Juelsgård virkede overbevist om, at AGF nok skal komme tilbage på rette spor, men han er også bevidst om, at der skal ske ændringer.

- Det handler om at opsøge heldet, og jeg ved ikke, om vi er dygtige nok til det. Jeg synes, vi kommer i situationer, som kan tippe det over til os, men at det så ikke bliver udslagsgivende, det er ærgerligt. 

- Vi skal blive ved med at opsøge det og tage nogle flere chancer, og så skal vi være mere koldblodige, siger Juelsgård til slut.

AGF er i skrivende stund på niendepladsen i Superligaen.

nicolai@bold.dk


Se AC Horsens - Vejle Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

1 kommentar

Snigskytten 17:46          
Ja tak.
Torsdag 18. april
Onsdag 17. april