LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Julius Eskesen savner flere mål i sit spil

| Superligaen | 1 kommentar
Julius Eskesen savner flere mål i sit spil
Foto: Getty Images

OB's Julius Eskesen er godt tilfreds med sin sæsonstart, hvor det er blevet til masser af spilletid, men nu er det tid til at bidrage med nogle mål, mener han.

19-årige Julius Eskesen er efterhånden blevet en sikker mand på holdkortet i OB, men selvom han er glad for de mange minutter, mangler der noget.

For i de 20 Superliga-kampe, han har fået for klubben, er det endnu ikke blevet til nogen scoringer fra Eskesens fod, og det vil han gerne snart have lavet om på.

- Jeg synes, jeg har gjort det fint. Jeg har altid været en meget hårdtarbejdende spiller, der får løbet nogle meter, men jeg savner stadig at få lagt de sidste mål ind i mit spil, siger Eskesen til bold.dk.

- Som offensivspiller bliver man nødt til at bidrage med det, så det skal jeg være bedre til.

Op igennem ungdomsrækkerne var Eskesen god til at være afgørende i offensiven, og derfor ved han, at han kan være mere afgørende.

- Jeg ved, at jeg kan, for jeg har tidligere været garant for at lave mål og assists, men det er nok det der med at blande det hårde arbejde, man skal levere, med det offensive.

Efter han er blevet seniorspiller, har der nemlig været stort fokus på både den fysiske og defensive del af spillet.

- Tidligere har jeg måske kunne bruge færre kræfter defensivt, og så har der måske været mere overskud i de afgørende situationer.

- Der kommer noget rutine i de situationer, som jeg kommer i, tænker jeg. Men det er jo bare en dårlig undskyldning at sige, at det kommer, tænker jeg lidt. Det skal sgu gerne komme nu, hurtigst muligt, siger Julius Eskesen.

Julius Eskesen har spillet 11 Superliga-kampe og en enkelt pokalkamp for OB i denne sæson. Her er det blevet til én assist og altså ingen scoringer.

Eskesen er for nylig blevet opereret for sportsbrok, og han er derfor ikke med, når OB den 22. oktober møder Brøndby på udebane.

anton@bold.dk

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen
Mandag 27. maj
Søndag 26. maj