Luk

Junker bombede igen: Slog Iniesta og co.

| J. League | 10 kommentarer

Infoboks

Urawa Red Diamonds - Vissel Kobe 2-0
J. League
47' 1-0 Tatsuya Tanaka
85' 2-0 Kasper Junker

Kasper Junker bomber videre i Japan, da han scorede i Urawa Red Diamonds' 2-0-sejr over Vissel Kobe og Andres Iniesta i den japanske J. League.

Kasper Junker stod lørdag formiddag dansk tid over for Andres Iniesta, da Urawa Red Diamonds og Vissel Kobe tørnede sammen i J. League.

Junker havde scoret tre mål i to ligakampe, ligesom det også var blevet til en kasse i en pokalkamp, og danskeren startede da også inde for Urawa denne lørdag.

Vissel Kobe var mest toneangivende i første halvleg, men uden nogen af holdene for alvor kom frem til nogle store chancer.

Det blev der lavet om på kort inde i anden halvleg takket være et hovedstødsmål af Tatsuya Tanaka, der sendte Urawa i front 1-0.

Fem minutter før tid øgede Urawa til 2-0, og det var såmænd Junker, der endnu en gang kom på tavlen, da han bankede bolden ind fra kanten af det lille felt, efter Vissel Kobe ikke havde fået afvist et hjørnespark.

Kasper Junker er nu oppe på fem mål i sine første fem kampe for Urawa, der rykker op på femtepladsen i J. League. Iniesta og Vissel Kobe er nummer otte.


Af Sara Margren
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december