Luk

Junker-chefer rasende over Rosenborg-straffe

| Eliteserien | 0 kommentarer
Junker-chefer rasende over Rosenborg-straffe
Foto: Getty Images

Kasper Junker scorede lørdag for Stabæk mod Rosenborg, men det var et straffespark til de mangedobbelte mestre, der efter kampen blev diskuteret.

Den tidligere Randers-, AGF- og Horsens-spiller Kasper Junker pyntede lørdag på resultatet, da Stabæk tabte 3-2 til Rosenborg i Eliteserien.

Det var dog det straffespark, som Rosenborg udnyttede til 3-1-føring, som efter kampen blev diskuteret mest.

Stabæk-keeper Marcus Sandberg kom ud i feltet for at bokse til en bold, men da han skubbede til en Rosenborg-spiller i samme moment, dømte dommer Tor Harald Hagen straffe.

- Det er totalt uacceptabelt. Jeg håber ikke, den dommer skal dømme flere Stabæk-kampe, rasede Inge André Olsen, Stabæks sportschef efter kampen, til Eurosport.

Han fik støtte af sin træner:

- Jeg er ikke enig med dommeren. For mig var der ikke i nærheden af at være straffe. Det irriterer mig. Det er bittert. Jeg forstår godt, at spillerne er frustrerede i omklædningsrummet, sagde træner Jan Jönsson.

Rosenborg-træner Eirik Horneland var enig med Stabæk-lejren, og så måtte dommeren gå til bekendelse.

- Nu har jeg set situationen på en lille mobil, og nu ser jeg situationen lidt anderledes. På banen syntes jeg, det lignede straffespark, men nu synes jeg, det ligner en ok duel. Så havde jeg set den sådan, havde jeg ikke dømt straffe, sagde Tor Harald Hagen til VG. 


Af Thor Carlskov

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 21. september
Fredag 20. september