Luk

Junker norsk topscorer i sidste Bodø-ligakamp

| Eliteserien | 10 kommentarer

Infoboks

Bodø/Glimt - Viking 3-0
Eliteserien
14' 1-0 Sondre Brunstad Fet
22' 2-0 Kasper Junker
89' 3-0 Kasper Junker

Kasper Junker scorede to gange i Bodø/Glimts sidste ligakamp i sæsonen, da Viking blev slået med 3-0. Han ligner dermed en topscorer i den bedste norske række.

Bodø/Glimts sæson i den bedste norske række blev rundet af lørdag, da det blev til en sejr over Viking på 3-0.

Kampens sidste to scoringer blev sat ind af danske Kasper Junker, der dermed ender sæsonen med imponerende 27 mål i 30 kampe i den bedste norske række. 

For Junker er der sågar kun tale om 25 kampe, da blandt andet en knæskade har holdt ham ude i et par kampe i løbet af sæsonen.

Det gjorde han, da først landsmanden Philip Zinckernagel havde sat et angreb op, der førte til en afslutning tæt på mål. 

Den blev dog snuppet af Vikings målmand, men Junker var først over returen og sparkede 2-0-scoringen i mål efter tyve minutters spil.

Forinden havde Junker været i oplæggerens rolle, da han lagde bolden af på kanten af feltet til Sondre Brunstad, der sparkede den ind langs jorden første gang.

I kampens sidste ordinære spilleminut blev Junker dobbelt målscorer, og bringer sig dermed i en gunstig position til at blive rækkens topscorer.

Det var samtidig også kampens og sæsonens sidste scoring af i alt 103 af slagsen for Bodø/Glimt, der muligvis ender med også at have ligaens topscorer i form af Kasper Junker.

Han har dog kun scoret to gange mere end Kristianssunds Amahl Pellegrino, der i sin klubs sidste sæsonkamp kan nå at ændre ved det billede.

De spiller tirsdag mod Haugesund, der ikke har meget at spille for i den bedste norske række.


Af Christian Ambæk

10 kommentarer

hrSennels 20:01          
27 mål i 25 kampe.
Den kan ikke give meget igen på oddset på at han skifter klub til en større adresse
Groggster 20:05          
@ hrSennels

Præcis. Det er så useriøst at skrive en hel artikel om en topscorertitel, uden at man lige tjekker op på statistikken. Junker har misset fem kampe med skade, derfor 27 mål i 25 kampe, hvilket er fuldstændig sindssygt.
Mac2907 20:05          
Fedt, så har pressen gryden i kog i hver fald indtil tirsdag. Og dog, mon ikke der kan koges mere lir på KJ´s næste klub. Det bliver så skønt når LIV, RMA, ACM, FCB eller lignende bliver nævnt. Og vinderen bliver....tra la la la: et hollandsk suptop hold.......
TR1986 20:09          
Junker: 27 mål og 9 assists

Zinckernagel: 19 mål og 19 assists

Ikke nemt at sige hvilken af dem der er mest imponerende. Jeg vil nok sige Zinckernagel. Men fantastisk præstation af begge og kæmpe tillykke med mesterskabet og deres flotte sæson.
man-fred 20:27          
Han er ikke en enkelt pind foran.. han er to kæppe foran. For helvede bold.dk !
senator jon 20:31          
Vilde stats for Bodøs spillere i år.

Udover de to danskere har de Ulrik Saltnes med 12 mål og 13 assists, og Jens Peter Hauge med 14 mål og 9 assists, som de så mistede i sensommerens transfervindue.
NorthStar 20:38          
På direkte TV etter kampen ble Junker opplyst om at både West Brom og Palace er ute interessert. Kilde: TeamTalk.
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar