Luk

Junker og Zinckernagel grundlagde Bodø-sejr

| Eliteserien | 1 kommentar

Infoboks

Bodø/Glimt - Vålerenga 2-0
Eliteserien
19' 1-0 Kasper Junker
38' 2-0 Philip Zinckernagel
48' 2-0 Jens Petter Hauge
66' 2-0 Marius Lode

Kasper Junker og Philip Zinckernagel scorede begge et mål hver og grundlagde dermed Bodø/Glimts 2-0-sejr over Vålerenga.

Bodø/Glimt skulle søndag forsøge at rejse sig fra nederlaget til AC Milan i kvalifikationen til Europa League, da Vålerenga ventede på hjemmebane.

Hjemmeholdet fra Bodø/Glimt har efter 18 kampe endnu ikke tabt i Eliteserien, og det blev heller ikke tilfældet i kampen, hvor danske Kasper Junker og Philip Zinckernagel startede inde.

19 minutter skulle der går, før Bodø/Glimt bragte sig i førersædet på mål af Kasper Junker, der fra et indlæg fra baglinjen med et udstrakt ben fik skrabet bolden i mål til 1-0.

Hans danske kollega skulle efter 38 minutter ligeledes diske op med en jubelscene, da han helt umarkeret på bagerste stolpe headede et højt indlæg i mål på få meters afstand.

De to mål betød, at de to mandskaber kunne gå til pause med en 2-0-stilling til Bodø/Glimt, der kom hurtigt ud af omklædningsrummet igen.

Jens Hauge fik således chancen fra ellevemeterpletten blot tre minutter inde i anden halvleg, men nordmanden sendte bolden lige midt i målet på målmand Kristoffer Klaesson.

Vålerenga så aldrig ud til at være et mandskab, der kunne formå at nedbryde Bodø/Glimt, men da hjemmeholdets Marius Lode fik vist et direkte rødt kort, øjnede udeholdet muligheden.

Vålerenga lykkedes dog ikke med at udnytte den ekstra plads, og så kunne Bodø/Glimt forlade banen med endnu en sejr i deres forrygende sæson.


Af Lasse Rene
Fredag 30. juli
Torsdag 29. juli