Luk

Junker scorede mod Milan: Modbeviste Bo H.

| Europa League | 27 kommentarer

Infoboks

AC Milan - Bodø/Glimt 3-2
Europa League Kvalifikation
15' 0-1 Kasper Junker
16' 1-1 Hakan Calhanoglu
32' 2-1 Lorenzo Colombo
50' 3-1 Hakan Calhanoglu
55' 3-2 Jens Hauge

Bodø/Glimts Kasper Junker er stolt af at have scoret på San Siro godt et år efter, at han fik at vide af Bo Henriksen, at han ikke ville slå igennem som frontangriber.

Kasper Junker gjorde torsdag aften det, som mange unge angribere drømmer om: scorede et mål på legendariske San Siro i Milano.

Junker var stolt efter præstationen, hvor Bodø/Glimt efter en flot indsats tabte 2-3, og som kom 14 måneder efter, at Bo Henriksen fortalte ham i Horsens, at han ikke ville få sit gennembrud som frontangriber.

- Det er selvfølgelig kæmpe stort at score på det stadion, og det skete meget præcis 14 måneder efter, at Bo Henriksen sagde til mig, at jeg aldrig ville slå igennem på Superliga-niveau eller højere som ni’er, siger Junker til bold.dk. 

- Sådan en udtalelse gør indtryk og hænger ved, og jeg har brugt det som motivation lige siden.

- Jeg føler ikke, jeg skulle bevise noget over for Bo eller andre, men jeg har villet vise, at jeg godt kunne, selvom folk tvivlede, og at jeg nu også har vist, jeg kan score mål mod Milan, som er det mest formstærke hold i Italien i 2020, er stort.

Havde slået dem i forlænget

Bodø/Glimt havde Milan på hælene i slutfasen og var tæt på at få udlignet kort før tid.

Mens Junker, som lige er kommet tilbage fra en skade, som har holdt ham ude i seks uger, er stolt af sit mål og holdets præstation, ærgrer han sig over, at det ikke blev til mere.

- Jeg synes, det er vildt, at vi formåede at spille lige op med dem en hel kamp og endda presse dem i bund til sidst. Var kampen gået i forlænget, havde vi også vundet, det er jeg sikker på.

- Så vi er stolte, men er samtidig skuffede over, at det ikke blev til mere, for det føler vi, vi havde fortjent.

Efter kampen uddelte Milan-træner Stefano Pioli roser til Bodø/Glimts fronttrio, som Junker og landsmand Philip Zinckernagel er en del af.

- Det er selvfølgelig en fed anerkendelse, og jeg føler også, at både jeg selv, Jens Hauge og Philip, lige som resten af holdet, spillede en god kamp.

- Vi fik vist os frem på den helt store scene, og det kan vi sgu være stolte af, siger Junker til bold.dk.

26-årige Junker har i denne sæson spillet 14 kampe og scoret 12 mål for Bodø/Glimt.


Af Mikkel Nøhr
Lørdag 16. januar
Fredag 15. januar