LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Junker: Stærke ACH-spillere går under radaren

| Superligaen | 5 kommentarer
Junker: Stærke ACH-spillere går under radaren
Foto: AC Horsens

Kasper Junker har fået et positivt indtryk af sine nye holdkammerater i AC Horsens, som Junker beskriver som nogle dygtige fodboldspillere.

AC Horsens sikrede sig på transfervinduets sidste dag forstærkning til angrebet, da Kasper Junker blev hentet til klubben fra AGF.

Junker har nu trænet med sine nye holdkammerater i et par uger, og han har været ganske imponeret af niveauet til træning.

- Der bliver gået til den til træning. Der trænes lidt anderledes, end jeg har været vant til, og der bliver virkelig smadret igennem, siger Junker til bold.dk.

- Jeg er kommet ind på et hold med nogle helt okay fodboldspillere. De går lidt under radaren herude, men her er altså virkelig kvalitet på holdet med nogle spillere, som godt kan finde ud af at spille fodbold.

- Bo Henriksen ved godt, hvilken type jeg er, og spillerne finder også mere og mere ud af, hvordan jeg bruges bedst. Så hvis jeg spiller på toppen, vil de andre selvfølgelig forsøge at spille mig god og få mine kompetencer frem.

AC Horsens sagde i transfervinduet farvel til topscorer Kjartan Finnbogason, og Horsens lagde ikke skjul på, at det var meget vigtigt at få hentet en ny angriber ind til truppen.

Junker føler dog ikke, at der er et stort forventningspres på hans skuldre.

- Selvfølgelig er der nogle forventninger, sådan er det altid i fodbold, men det er ikke noget, jeg bruger tid på. Jeg har talt en del med Bo om det, og vi ved godt, hvad der skal til for, at jeg kommer til at blomstre, og det arbejder vi på hver dag.

- Jeg vil selvfølgelig gå efter at få scoret nogle mål, så jeg kan hjælpe holdet til at få nogle point på kontoen, som er det, det virkelig handler om.

- Vi skal have en vinderkultur, så vi får skrabet nogle point sammen, og den kultur håber jeg på at bidrage til, siger Junker til bodl.dk.

24-årige Junker har spillet 81 Superliga-kampe for Randers FC og AGF, og han står noteret for ni scoringer.

mikkel@bold.dk

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

5 kommentarer

UMURUM 13:55          
9 scoringer i 81 kampe er slet ikke nok for en angriber, selvom en del af de kampe har været spillet som "ungt talent". Man må håbe for ham, at han kommer igang i Horsens, for ellers hedder næste destination rimelig sikkert en klub i 1. div.
YouKnowIt 14:42          
Det er også ´kun´ 40 kampe i hele minutter, han har spillet. Det gør det trods alt lidt bedre, selvom det stadig ikke er prangende på nogen måde.
Jensen99 14:42          
Med det angriberpotientiale det hidtil har været fremvist i denne sæson SÅ kan Junker alt andet lige kun være en forstærkning. Så må vi håbe målene kommer hen ad vejen. Om ikke andet vil han også kunne skabe mere plads til andre der vover sig op i angrebet. Tidligere i sæsonen har modstanderen jo udelukkende koncentrere sig omkring dødbolde. Tror han kan give en ekstra dimension.
olestenbent 15:34          
Bo skal nok få ham til at fungere, bare vent og se. Måske allerede mod AGF hvem ved💪🏻👀👍🏻
Graceland 16:54          
Junker er en fin fodboldspiller,som på mange måder har været god for AGF.
Tror bare at man kører død,når man som angriber ikke scorer på de chancer man får,men kommer der hul på bylden,så bliver han træls for et forsvar.
Det er desværre ikke rigtig lykkedes ham i hverken Randers ellers AGF,men håber da at det sker for ham....selvfølgelig bare ikke på søndag,selv om han nok er rimelig opsat på netop at score i den kamp :-)
Torsdag 23. maj
Onsdag 22. maj