Luk

Justesen: Pål-exit giver muligheder langsigtet

| NordicBet Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Lars Justesen kalder Pål Kirkevolds exit for en god aftale for både klub og spiller. Den gør, at vi kan investere mere langsigtet i truppen, siger Hobros tekniske chef.

Hobro har mandag officielt vinket farvel til Pål Kirkevold, der drager til norske Stabæk et halvt år for sit udløb i 1. divisionsklubben.

Teknisk chef Lars Justesen sender stor ros i retning af den rutinerede nordmand, men kalder det også en god aftale for Hobro at tage afsked nu.

- Pål har været en fantastisk spiller og ambassadør for os i de næsten 6 år, han har været i Hobro IK. Påls bedrifter i klubben taler for sig selv. Topscorer i 3F Superligaen, rekordindehaver af flest kampe i træk med mål i 3F Superligaen og generelt bare en meget afgørende spiller for klubben.

- Nu er tiden for Pål til at prøve sig af i Norge igen og selvom det aldrig er sjovt at tage afsked med en spiller, der har betydet meget for klubben, er det en aftale, der er god for klub og spiller, og det er en aftale, der gør, at vi kan investere mere langsigtet i truppen.

- Vi ønsker Pål alt muligt held og lykke i fremtiden og takker ham for tiden i Hobro IK, siger teknisk chef Lars Justesen.


Af Martin Schmidt
Fredag 24. september