LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Juve-boss: Fifty-fifty mod Tottenham

| Champions League | 19 kommentarer
Highlights: Juventus hiver en snæver 0-1 sejr i Derby della Mole
Highlights: Juventus overtager førstepladsen efter velspillet kamp
Bernadeschi gør det onde ved sin gamle klub på flot frispark
Highlights: Overlegne Juventus gav Sassuolo en ordentlig fodboldlektion
Juve-boss: Fifty-fifty mod Tottenham
Foto: Getty Images
Det bliver helt lige, når Juventus og Tottenham tirsdag aften tørner sammen i Champions League, mener Juventus-træner Massimiliano Allegri.

Champions League er tilbage i aften og byder på et brag af en kamp, når Juventus og Tottenham mødes i Torino.

Juventus-træner Massimiliano Allegri forventer en helt lige kamp, hvor det italienske mandskab skal være skarpe taktisk, for ikke at få det for vanskeligt fysisk.

- Det bliver en balanceret kamp og helt fifty-fifty. Vi skal være meget fokuserede og påpasselige, siger han ifølge Football Italia.

- Vi skal spille, så vi ikke giver dem plads til deres styrker. Vi skal bruge vores hoveder og teknik, for de er et meget fysisk hold.

- Vi skal spille en god taktisk kamp, for hvis vi kun fokuserer på det fysiske, kan vi få det svært.

Kampen spilles tirsdag aften klokken 20.45.

Se Liverpool - Crystal Palace Stream live på Eurosport Player   
Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

19 kommentarer

frederik.nielsen 09:59          
Juventus er svækket, de er uden: Dybala, Matuidi, Cuadrado, Barzagli, Lichtsteiner & Höwedes.
bruger 151878 10:41          
Den eneste svækkelse er dybala, alt andet kan erstattes :) blir forhåbentlig nogen fede og intense kampe !
no name 11:28          
Det er nok mere 60-40 til Juventus fravør. Tottenham har lavet nogle imponerende resultater på det seneste, men Juventus på hjemmebane er alligevel en stor mundfuld for dem. På udebane har Tottenham stadigvæk ikke slået nogle storhold i denne sæson, så vidt jeg ved.
Kampens resultat bliver nok en smal sejr til Juventus, dog kan en uafgjort heller ikke udelukkes.
Bud på resultat er:
2-1 eller 1-1
Grunden til dette er at Harry kane er umulig at holde at score mål og med Eriksen i form skal han nok få sin chance. Juventus defensiv er bare top 3 over verdens bedste, derfor skal de nok sørge for at der ikke bliver mål fest og især ikke på egen bane, derudover har de noget kvalitet på toppen som smatidigt kan lave mål og til tider åbner Spurs alt for meget op i deres offensive tilgang.
C_Puyol_99 11:43          
"Juventus defensiv er bare top 3 over verdens bedste"

...var! De er slet ikke lige så stabile og sikre i defesiven, som de var for blot et år siden. Dér var de klart det bedste defensive mandskab i verden, men tabet af Bonucci og Alves har gjort aldeles ondt (især førstnævnte) og dertil kan du lægge, at både Barzagli og Chiellini er faldet i niveau i forhold til for et år siden. Buffon er desuden lige vendt tilbage fra en længere skade, så hvordan hans kampform er, bliver også spændende.

Personligt tror jeg, at Tottenham slår Juve over de her to kampe.
opp1308 12:09          
@C_Puyol_99 VAR er en video dommer; Hva (hvad), er nok mere det du ledte efter :) - OT lægger du lidt for meget i Buffons skadespause, han har været tilbage i 3 kampe, holdt 0´et i dem alle og reddet et straffespark. Dertil kan jeg tilføje at Juve kun har lukket 1 mål ind de sidste 16 kampe, hvor modstanderne bla. har heddet Barca, Inter og Napoli. Juve holder 0´et og laver en eller to basser!
ilpolpopogba 12:24          
Opp1308: i denne sammenhæng er det datid af ´er´ dvs. ´Var´. Hva´ er slang for hvad.

C_puyol: enig, dvs ikke top3 forsvar i øjeblikket, dog har Juve ikke lukket mål ind i de sidste 6-7 kampe, szczesny er trådt til i buffons fravær og blev juves MVP i sidste måned. Derudover chiellini skal/bør nok steppe op i disse kampe. Bliver nogle gode kampe.
LH6000 12:49          
På udebane har Tottenham stadigvæk ikke slået nogle storhold i denne sæson, så vidt jeg ved.
Synes nu nok at en udesejr over Dortmund foran 80.000 tilskuere er et stort hold i en stor kamp. Men ellers har det set dårligt ud ja. Men hvis man kan gribe kampen nogenlunde an som i Madrid, hvor vi fik 1-1, så er der en chance.
Fredag 18. januar