LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Juve cruiser mod Scudetto med 3-0-sejr

| Serie A | 9 kommentarer
Highlights: Juve sejrer 3-0 med tre assist af Douglas Costa
Highlights: Saksesparksmål kostede Juventus vigtige mesterskabspoint
Highlights: Juventus fik kamp til stregen mod bundproppen
Bundproppen Benevento bider skeer med Den Gamle Dame
Benevento bider fra sig mod Juve
Juve cruiser mod Scudetto med 3-0-sejr
Foto: Getty Images

Infoboks

Juventus - Sampdoria 3-0
Serie A
45' 1-0 Mario Mandzukic
60' 2-0 Benedikt Höwedes
75' 3-0 Sami Khedira
På tre oplæg af Douglas Costa kunne Juventus sikre sig en afgørende sejr på vejen mod Scudettoen, da Sampdoria blev slået med 3-0.

Der ventede Juventus et vigtigt opgør i den italienske Serie A i kølvandet på det hårde Champions League-exit mod Real Madrid.

Samtidig kunne holdet distancere Napoli i kampen om Scudettoen, der tidligere spillede 0-0 mod AC Milan. På Juve-mandskabet var Mario Mandzukic blevet valgt på bekostning af Gonzalo Higuain.

Hos Sampdoria dannede Fabio Quagliarella og Duvan Zapata angrebsduo. Til sammen havde de to stået for 28 af Sampdorias 50 mål i dette års Serie A.

Tilskuerne på Allianz Stadium i Torino skulle vente næsten indtil pausen, før de kunne se hjemmeholdet bringe sig i front.

Douglas Costa stod for forarbejdet på venstrekanten og lagde bolden ind til Mandzukic, der flyvende kunne styre bolden i mål til en 1-0-føring.

På den anden side af pausen var Sampdoria tæt på at udligne. Giogio Chiellini fumlede atypisk med bolden i den defensive kæde.

Det gav Gaston Ramirez muligheden for at sætte et hurtigt i nettet, men den tidligere Premier League-spiller kunne ikke ramme kassen fra kanten af feltet.

Et kvarter senere skulle Costa igen vise prøver på sine talenter. På ny fandt han en medspiller med flot overblik i feltet. Denne gang var det Benedisk Howedes, der fra bagerste område kunne heade bolden i kassen.

Douglas Costa skulle fuldende sit assist-hattrick, da han med et kvarter igen med flotte driblinger sled sig fri i højre og kunne servere bolden til Sami Khedira. 3-0-scoringen var en smal sag for tyskeren.

Derme skaber Juventus afgørende distance til Napoli i toppen af Serie A. Juventus fører nu med seks point ned til syditalienerne.


Af Magnus Jensing Hune
Søndag 24. marts
Lørdag 23. marts