Luk

Juve-direktør antyder truffet trænerbeslutning

| Serie A | 3 kommentarer
Highlights: Sampdoria - Juventus (Serie A)
Juve-direktør antyder truffet trænerbeslutning
Foto: Getty Images

Infoboks

Juventus' sportsdirektør, Fabio Paratici, antyder, at klubben har truffet en beslutning omkring ansættelsen af en ny træner, men man afventer endnu 'alle turneringers afslutning'.

Massimiliano Allegri står søndag aften i spidsen for sin sidste kamp for Juventus i denne ombæring, men den italienske storklub har endnu ikke annonceret navnet på den kommende træner.

Forud for søndagens Serie A-kamp mod Sampdoria antydede Torino-klubbens sportsdirektør Fabio Paratici dog, at en beslutning måske er truffet, og en offentliggørelse kan være nært forestående.

- Vi vil handle i overensstemmelse med direktiver fra vores nye træner, så vi må vente på ham, inden vi foretager os noget, siger sportsdirektøren ifølge Football Italia til DAZN. 

- Vi har klare idéer og evaluerer situationen. Indtil alle turneringer er afrundet, virker det kun rimeligt at tie ud af respekt for alle, siger Fabio Paratici.

Sportsdirektøren fastslår samtidig, at den italienske mesterklub aldrig har været i kontakt med Pep Guardiola om den ledige post som cheftræner for Juventus. 

I italienske medier kædes særligt Chelseas Maurizio Sarri og Tottenhams Mauricio Pochettino sammen med cheftrænerstillingen i Torino. 

De to managere mangler endnu at afrunde deres respektive holds sæson med henholdsvis en Europa League-finale for Sarris Chelsea-mandskab onsdag, mens Pochettinos Tottenham-hold lørdag brager sammen med Liverpool i Champions League-finalen.


Af Daniel Laursen
Onsdag 26. juni
Tirsdag 25. juni