Luk

Juve-kant: CL-debut kunne ikke være bedre

| Champions League | 0 kommentarer

Infoboks

Dynamo Kiev - Juventus 0-2
Champions League gruppe G
46' 0-1 Alvaro Morata
84' 0-2 Alvaro Morata

Juventus-kanten Federico Chiesa fik tirsdag sin første kamp i Champions League, og den kunne ikke være gået bedre, siger han.

Federico Chiesa fik i weekenden debut i Juventus-trøjen, men det var i en noget uheldig rolle, da han fik rødt kort i 1-1-remisen mod upåagtede Crotone i Serie A.

Den nye Juventus-kant fik tirsdag chancen på ny mod Dynamo Kiev i Champions League, og det blev en noget anden kamp for Chiesa, der ikke havde en finger at sætte på Champions League-debuten.

- Jeg satte mig selv til rådighed for træneren og gjorde hvad han ønskede, hvilket var at blive bredt og så udfordre min oppasser, når jeg havde bolden. Det var fantastisk at få min debut i Champions League, og særligt med en sejr, så det kunne ikke være gået bedre, siger Chiesa ifølge Sky Sport Italia og fortsætter:

- Vi ville have denne sejr for at starte stærkt, og vi gav alt, vi havde, for at komme fra denne svære arena med alle tre point.

- Vi fik meget kritik efter Crotone-kampen, hvilket er naturligt, for forventningerne er altid høje i Juventus. Vi forventes at vinde hver gang, vi træder på banen.

Chiesa skiftede fra Fiorentina i det overståede transfervindue.


Af Jonas Dalgård
Fredag 27. november
Torsdag 26. november