Luk

Juve mistænkes for snyd med Suarez-prøve

| Serie A | 13 kommentarer

Infoboks

Juventus - Napoli
Serie A (27/01)
YouBet 1,62 4,20 5,10

Juventus er under mistanke for at have snydt og forsøgt at accelerere anerkendelsen af Luis Suarez' italienske statsborgerskab, da Suarez var på vej til Juventus i transfervinduet.

Luis Suarez var i sommer længe på vej videre fra Barcelona, og før han endte i Atletico Madrid, var han og Juventus i dialog om et skifte.

I den forbindelse skulle Suarez tage en italiensk sprogtest, som en del af at få italiensk statsborgerskab, og i den forbindelse mistænkes Juventus nu for at have snydt, så Suarez hurtigere ville få et statsborgerskab.

Det oplyser anklagere i Perugia i Italien ifølge Football Italia, efter flere universitetsansatte på det universitet, som Suarez tog prøven på, er blevet suspenderet.

- Det er kommet frem, at indholdet af prøven var blevet kommunikeret til spilleren i forvejen, så han kunne nå et forudbestemt resultat, der kunne møde de forespørgsler, som Juventus havde stillet, så sagen var positiv for både Juventus' og universitetets image, skriver anklagerne i Perugia og fortsætter:

- Efterforskningen har også tilladt os at forstå, at ledere i Torino-klubben – også på allerhøjeste niveau – at accelerere anerkendelsen af Suarez' italienske statsborgerskab.

Suarez havde brug for et italiensk pas, da Juventus havde brugt sin kvote for ikke EU-spillere.

Juventus forventer, at sportsdirektør Fabio Paraticis uskyldighed kommer frem i den videre efterforskning. 

Ingen er altså dømt i sagen.


Af Jonas Dalgård

13 kommentarer

Hynkjii 09:47          
Det ligner slet ikke juve ikke at følge reglerne #calciopoli :-)
Bender 09:51          
Godmorgen trold.
TR1986 10:29          
Juventus snyde? Det kunne jeg i min vildeste fantasi ikke forestille mig.
Finessen 10:32          
Nu er Juventus tidligere dømt og tvangsnedrykket i forbindelse med match-fixing.

Så hvad er der troll over at man ligesom forventer at Juventus er sådan en klub der kunne finde på at snyde med Suarez-prøven?

Det her handler ikke engang om Juventus, men mere at fodbold handler om helt massive mængder penge, og flere af de store klubber er møgbeskidte i alle sammenhænge, ikke bare Juventus.
Come on, er der nogen foruden Manchester City fans der tror at city har handlet legitimt i forbindelse med deres sponsoraftaler? Etc. etc.
Preben Selleri 10:46          
Nu er der vel ikke nogen tilbage fra Calciopoli tiden. Desuden må du lige huske alle andre i den sag, som var ligeså skyldige. Især I ter, som var så heldige at der gik mere end fem år inden det kom frem, så de ikke kunne dømmes.
Hynkjii 11:02          
@preben
Så fordi andre stjæler i Brugsen så jeg også gerne? :-) enig med fitnissen det er en beskidt fodbold verden. Men juve er tidligere dømt så derfor er det vel ok og joke lidt med dem.
Bender 11:11          
Self er det det. Prøvede også bare at være lidt sjov. Tror de fleste Juve-fans har fået en pæn hård hud af at høre på snyde-jokes ;)
Onsdag 27. januar