Luk

Juve sejrede trods usædvanlig Verona-føring

| Serie A | 2 kommentarer

Infoboks

Juventus - Verona 2-1
Serie A
20' 0-0 Samuel Di Carmine
21' 0-1 Miguel Veloso
31' 1-1 Aaron Ramsey
49' 2-1 Cristiano Ronaldo
90' 2-1 Marash Kumbulla

Efter en sejr på 2-1 over Verona tog Juventus lørdag aften foreløbigt førstepladsen i Serie A - 

Juventus tog lørdag imod oprykkerne fra Verona i en kamp, der i hvert fald foreløbigt ville kunne sende Den Gamle Dame op på den placering, de kender bedst i Serie A: Førstepladsen.

Bortset fra et skud af Cristiano Ronaldo - og en mindre skadespause til samme spiller - skete der ikke meget i kampen, før oprykkerne bragte sig foran efter 21 minutter.

Det mål var et af de mere usædvanlige.

Merih Demiral begik straffespark for Juventus, men Samuel Di Carmine hamrede fra pletten bolden på den ene stolpe, inden Darko Lazovic sparkede riposten på overliggeren.

Få sekunder senere lykkedes det dog i samme angreb Miguel Veloso at sætte 0-1 på måltavlen med et smukt venstrebensspark fra kanten af feltet, som susede op i det nærmeste målhjørne.

Lige lidt hjalp det dog gæsterne, idet Aaron Ramsey med sit første mål for Juventus, banket ind fra mere end 20 meter på oplæg fra Ronaldo, gjorde det til 1-1 efter en halv time.

Kort tid efter pausen var Juventus planmæssigt på vej mod sejren, efter at Federico La Penna havde begået et kæmpe straffespark.

Den chance lod Ronaldo ikke gå sin målnæse forbi: Han sparkede kuglen ind midt i målet, efter at keeperen var gået til den ene side.

Det endte 2-1 til Juventus, som dermed snupper førstepladsen i Serie A, i hvert fald indtil Inter og Bologna har spillet. Bologna spiller søndag hjemme mod Roma, mens Inter spiller lokalbrag mod AC Milan.

Kampen blev iøvrigt Gianluigi Buffons officielle klubkamp nummer 902 for Juventus, hvilket tangerer den rekord, som Paolo Maldini i øjeblikket har i Italien. Det oplyser Football Italia.


Af Thor Carlskov
Søndag 20. oktober