Luk

Juve slog Leragers Genoa ud efter forlænget

| Coppa Italia | 3 kommentarer

Infoboks

Juventus - Genoa 3-2
Coppa Italia
2' 1-0 Dejan Kulusevski
23' 2-0 Alvaro Morata
28' 2-1 Lennart Czyborra
74' 2-2 Filippo Melegoni
105' 3-2 Hamza Rafia

Der skulle forlænget spilletid til, før Juventus kunne slå Genoa ud af Coppa Italia med en 3-2-sejr. Lukas Lerager fik en uheldig rolle ved det afgørende mål.

Juventus kunne følge trop med blandt andre Inter og AC Milan og gå i kvartfinalen af den italienske pokalturnering, da Genoa var på besøg i turneringen onsdag aften.

Og det så også ud til at gå den vej allerede tidligt i opgøret.

Allerede i kampens andet minut brød Juventus nemlig igennem, efter veteranen Giorgio Chiellini udnyttede fordelsreglen til at spille Dejan Kulusevski på kanten af feltet.

Svenskeren tog bolden flot med sig, inden han uden større besvære udplacerede Paleari i Genoas mål.

Tyve minutter senere var Kulusevski så på spil igen, da han på forrygende vis sendte Alvaro Morata i dybden, og efter et par træk ind i feltet var det spanierens tur til at komme på tavlen i pokaldysten.

Føringen på to mål fik dog ikke lov til at stå særlig længe, før Genoa fik svaret igen.

Lukas Lerager bragte Goldaniga i en god position til at slå et indlæg ind i feltet, hvor Czyborra umarkeret fik lov til at heade på mål.

Det gjorde han ganske godt, så selvom snart 43-årige Gianluigi Buffon fik det yderste af neglene på forsøget, gik bolden i mål til en reducering.

Afgjort i forlænget spilletid

I anden halvleg fortsatte Genoa deres forsøg på at spille sig helt ind i pokalopgøret, da den tidligere Juventus-spiller Marko Pjaca bankede bolden på overliggeren med et langskudsforsøg små ti minutter inde i halvlegen.

Et kvarter før tid skulle det også lykkes Genoa at komme på 2-2, da Filippo Melegoni ligeledes modtog bolden på kanten af feltet og på forrygende vis skruede bolden i mål over en Buffon, der selv på sin bedste dag nok ikke ville klage over at lade sådan et skud gå ind.

Også mod slutningen af de første 90 minutter var Genoa tættest på en scoring, så Juventus sendte Cristiano Ronaldo på banen for at komme med et modsvar.

Portugiseren fik da også tilegnet sig et frispark lige uden for feltet, men han var ikke selv i stand til at holde forsøget under overliggeren.

Derfor måtte opgøret i forlænget spilletid for at finde en vinder.

Inden pausen i den fik Hamza Rafia skrabet bolden i mål for Juventus, men det var via Lukas Leragers hofte, at bolden gik ind. Der var dog ikke tale om et selvmål af danskeren.

Det skulle blive kampens sidste scoring, hvorfor Juventus avancerer til kvartfinalen i Coppa Italia med en 3-2-sejr.


Af Christian Ambæk
Mandag 25. januar
Søndag 24. januar