Luk

Juve-svensker reddede et point mod Verona

| Serie A | 11 kommentarer

Infoboks

Juventus - Verona 1-1
Serie A
60' 0-1 Andrea Favilli
78' 1-1 Dejan Kulusevski

Dejan Kulusevski udlignede med en flot scoring, da Juventus spillede 1-1 mod Verona i Serie A. 

Juventus tog søndag mod Verona i Serie A. Hjemmeholdet var inden opgøret ubesejret i Serie A og havde fået otte point efter de første fire kampe, og det var ét point mere end Verona havde fået i samme antal kampe.

Udeholdet Verona fik efter et kvarters spil et mål annulleret for offside, efter Ebrima Colley havde scoret.

Kort inden pausefløjt blev Juventus' Alvaro Morata spillet i dybden, og han lobbede flot bolden i nettet. Målet blev dog også annulleret for offside.

En time inde i opgøret kombinerede Verona flot i en omstilling, som endte i feltet hos Andrea Favilli. Han bankede flot Verona foran 1-0.

Minuttet efter blev den 20-årige svensker Dejan Kulusevski skiftet ind for Juventus.

Han brugte omkring 17 minutter på banen, før han trak ind fra højrekanten og flot fintede sig fri, inden han bankede bolden over i det lange hjørne og scorede til 1-1.

På trods af et Juventus-pres til sidst formåede de forsvarende mestre ikke at score det forløsende mål efter flot målmandsspil af Verona-målmand Marco Silvestri.

Med det ene point ryger Juventus på femtepladsen, mens Verona fortsat er nummer otte i Serie A.


Af Johannes Skjøth

11 kommentarer

Juventino45 22:48          
Og her troede man lige med en ny træner. Hvordan f....... kan Bernadeschi indgå i en startopstilling overhovedet? Hvor mange underpræstationer skal han levere? Og sammen med langsommelige Ramsey og Rabiot så har man da opskriften på et røvkedeligt uafgjort på hjemmebane mod endnu en “svag” modstander. Hold nu kæft, mand!
Indspark med bolden 22:52          
Man skal lige huske på, som det også gøres opmærksom på i artiklen, at Veronas målmand også havde en af sine bedre dage
Juventino45 22:56          
IMB

Korrekt. Men Juves pres kommer igen på bagkant, hvor de kommer bagud og først sent i kampen tager fat. Og her har Berna m.fl. absolut ikke den klasse, der skal til. Men sæsonen er jo stadig ung...
Indspark med bolden 23:05          
Ja Bernas indsats, der er bare skuffende, han kan åbenbart barer ikke (i Juventus)

Men ja, Juve skulle være kommet bedre ud af omklædnings rummet
DenRasende 23:06          
Juve virker til at være en klub, som har bevæget sig baglæns det sidste stykke tid.

Man går all in på Ronaldo for at vinde CL. Man fyrer Allegri for at spille offensiv fodbold. Så hyrer man Sarri, en mand man ved, skal bruge tid og spillere, der passer ind i systemet. Han har en sløv sæson, og så bliver han fyret. Hvad havde man tænkt sig? At han ville få deres midtbane af spillere der ikke passer til ham til at spille som hans Napoli hold gjorde efter 3 år? De så vel, at det virkelig tog tid i Chelsea, efter en hel sæson var det blevet en smule bedre med Sarrismo, men heller ikke meget mere end det.
Jeg kan godt forstå, man er utålmodig/desperat idet Ronaldo nok ikke har uendelig lang tid tilbage på topniveauet, men så burde man i min optik have en bedre backup plan end en totalt uprøvet Pirlo.
Jeg vil ikke dømme Pirlo ude på baggrund af 5 kampe, og selv hvis han fejler mener jeg ikke det er hans skyld, at klubben går all in på at en totalt uprøvet træner skal lykkes. Det kan selvfølgelig være man har en aftale med Guardiola eller noget fra næste sommer, men lige pt ser det lidt hovedløst ud. For mig at se er de væsentligt tættere på at opgive kronen i Italien end på at kunne vinde Champions League.
Juventino45 23:20          
DenRasende

Meget enig!
frederik.nielsen 23:31          
Dybala spillede sin første kamp i 3 mdr. + De Ligt, Chiellini, Ronaldo, A. Sandro & Chiesa var idag ude. Enig i Juventus sagtens kan blive vippet af tronen i år, i denne her meget anderledes corona sæson. Men tænker også, at med en fuld Juventus trup, så ser det ikke helt skidt ud.
Tirsdag 1. december
Mandag 30. november