Luk

Juventus: Ronaldo-handel undersøges også

| Serie A | 18 kommentarer

Infoboks

Juventus - Sampdoria
Coppa Italia (18/01)
Oddset 1,40 4,80 7,35
bet365 1,40 5,00 7,00

Juventus bekræfter, at også Cristiano Ronaldos skifte til Manchester United undersøges af myndighederne for mulig falsk fakturering i regnskabet.

Juventus er havnet i alvorlige problemer.

Det italienske fodboldforbund og politiet undersøger klubben for at levere falsk information til investorer og fakturere flere spillerhandler forkert i en periode fra 2019 til 2021.

Flere handler undersøges, og Serie A-klubben bekræfter nu, at også Cristiano Ronaldos sommerskifte til Manchester United er kommet under lup.

Juventus solgte Ronaldo for 23 millioner euro sammen med bonusser på otte millioner euro, hvis visse præstationsmål bliver opfyldt.

Juventus oplyste ifølge Reuters på det tidspunkt, at aftalen indebar et tab på 14 millioner euro i klubbens årlige regnskab, hvilket var med til at give et rekord-højt underskud på 210 millioner euro.

Det er blandt andet de tal, der efterforskes lige nu.

Ronaldo menes at have udskudt sin løn i Juventus under corona-pandemien, hvorfor han muligvis har fået en fratrædelsesordning, og derfor leder efterforskerne efter 'et hemmeligt dokument' mellem parterne, der muligvis kan afsløre ukorrekte tal i Juventus' regnskab.

Politiet har allerede konfiskeret adskillige dokumenter fra Juventus' kontorer, der involverer flere andre spillerhandler i perioden.

Seks Juventus-ansatte er i politiets søgelys, blandt andre præsident Andrea Agnelli og vicepræsident Pavel Nedved samt tidligere sportsdirektør Fabio Paratici, der i sommer tog til Tottenham.

Hvis Juventus kendes skyldig, venter der ikke kun en økonomisk straf. Klubben kan i yderste konsekvens blive smidt ud af nationale og internationale turneringer - det bekræfter Juventus i samme ombæring.

Tidligere er klubben Chievo blevet fratrukket tre point, efter klubben blev dømt skyldig i en lignende sag, men Juventus' sag ser ud til at være en del mere omfattende.


Af Sara Margren

18 kommentarer

Lars123456 09:00          
Så må de jo en tur ned og vende igen. Kan se i tabellen at de er igang med at forberede sig.
Crap_Bag 09:23          
Men hvis Ronaldo-handlen skal trækkes tilbage, så bliver de mål han har scoret for United vel slettet?

Ikke den bedste start han får, den gode Ragnrok..
Sims91 10:12          
Jeg har svært ved at se, at andre end Juventus som klub og folkene i spidsen for klubben vil mærke de sportslige konsekvenser, hvis der ender med at være nogle.
Jeg kan slet ikke se hvordan, at man skulle kunne gå ind og slette Ronaldos mål i Man Utd.
Du er ikke Peter Schmeichel ? 11:07          
Selvfølgelig bliver united ikke trukket nogle mål - og Ronaldo skal jo heller ikke retur.
Det er på juventus´s side af bordet der er blevet snydt med regnskabet jo, ændre ikke noget på handlen fra uniteds side af bordet
varulv 11:13          
Hvad har Juve fået ud af at have et endnu større underskud i regnskaberne? Jeg synes generelt, at hele sagen er svær at forstå. Hvad er der præcist gjort forkert? For det ligner både i denne sag og andre, at Juve bare har foretaget nogle dårlige handler, hvor de mest har snydt sig selv?
BlåAalborg 12:24          
Men hvis Ronaldo-handlen skal trækkes tilbage, så bliver de mål han har scoret for United vel slettet?
Du har tydeligvis ikke forstand på, hvad du snakker om.

Det hedder sig, at de minutter, som Ronaldo har spillet i Manchester United, bliver slettet. Så har han spillet 25 minutter i en kamp, så fjernes dé 25 minutter fra kampen. Heldigt nok for United, hvis kun modstanderen har scoret i de 25 minutter.
Crap_Bag 12:30          
Du har naturligvis ret Blaaaalborg, det giver også bedre mening på den måde!

Jeg har desværre ry for, at være lidt af en idiot, hvilket oftest kommer til udtryk, når jeg ikke sover..
Mandag 17. januar