Luk

Juventus sejrede i topopgør mod Napoli

| Serie A | 6 kommentarer

Infoboks

Juventus - Napoli 2-1
Serie A
13' 1-0 Cristiano Ronaldo
73' 2-0 Paulo Dybala
90' 2-1 Lorenzo Insigne

Juventus vandt onsdag aften 2-1 over Napoli i Serie A. Cristiano Ronaldo og Paulo Dybala scorede for Juventus, mens Lorenzo Insigne reducerede kort før tid.

Juventus og Napoli mødtes onsdag aften i Serie A i de to klubbers udskudte oktober-opgør.

Begge mandskaber lå inden kampen på lige mange antal point i tabellen, hvor Juventus lå nummer fire, mens Napoli var at finde på femtepladsen.

At holdene var lige i tabellen, kunne man også se i kampens første halvleg, hvor der blev givet og taget stort set lige meget på begge banehalvdele.

Hjemmeholdet fra Juventus fik dog en lidt bedre start på kampen, da Federico Chiesa imponerede efter blot 13 minutters spil.

Italieneren hev en stribe fremragende driblinger frem, der fik gjort Napolis Elseid Hysaj rundtosset, inden Chiesa kunne smide en perfekt aflevering ind i feltet, hvor Cristiano Ronaldo dukkede op og sparkede Juventus sikkert foran.

Napoli forsøgte at svare igen i første halvleg, men med blot en enkelt afslutning på mål inden pausen, så var der langt imellem scoringsmulighederne for gæsterne. 

Efter pausen viste Napoli sig bedre frem, hvor både Lorenzo Insigne og indskiftede Victor Osimhen satte Juventus-defensiven på overarbejde, men nullet blev fortsat ikke fjernet fra måltavlen.

Andrea Pirlo forsøgte at få lukket kampen til fordel for Juventus, da han byttede Alvaro Morata ud med Paulo Dybala efter 69 minutter. 

Inskiftningen skulle vise sig at være et klogt træk af Juventus-træneren, for bedst som Napoli lignede et mandskab, der var tæt på en udligning, så slog Dybala til i modsatte ende. 

På kanten af feltet fik Dybala en aflevering i fødderne, inden han tog et kort træk og sparkede bolden over i det lange hjørne til 2-0. 

Napoli pressede dog fortsat på for en scoring, og til sidst i kampen lykkedes det, da Giorgio Chiellini begik et straffespark, som Lorenzo Insigne sikkert sparkede ind.

Der kom dog ikke yderligere scoringer i kampen, hvorfor Juventus sejrede 2-1 over forfølgerne.

Med sejren går Juventus op på tredjepladsen med tre point ned til Napoli, mens gæsterne fortsat er på femtepladsen med 56 point efter 29 kampe.


Af Krister Olsen
Tirsdag 13. april