Luk

Juventus-træner efter 0-4: Har begrænsninger

| Champions League | 8 kommentarer

Infoboks

Chelsea - Juventus 4-0
Champions League gruppe H
25' 1-0 Trevoh Chalobah
55' 2-0 Reece James
58' 3-0 Callum Hudson-Odoi
90' 4-0 Timo Werner

Juventus har fortsat deres begrænsninger. Det må cheftræner Massimiliano Allegri erkende, efter holdet tirsdag tabte 0-4 mod Chelsea. 

Juventus fik ørerne i maskinen tirsdag aften, da de tabte med 0-4 i London mod Chelsea. 

Det var italienernes træner Massimiliano Allegri ikke overraskende utilfreds med, og han havde ikke svært ved at pege på, hvad hans mandskab gjorde forkert.

- Der var perioder, hvor vi gav bolden alt for nemt væk, fordi vi prøvede den dybe aflevering for tidligt i stedet for at holde i bolden. Vi gør det ofte, og det må vi arbejde på, fordi du kan ikke gøre det mod de forsvarende Champions League-vindere. 

- Vores hold var ikke dårligt før pausen, men vi mistede selvtilliden efter det andet og tredje mål, siger Allegri til Sky Sport Italia.

Det var dermed også en påmindelse om, at holdet ikke er det bedste i Europa, blot fordi de slog Lazio 2-0 forleden.

- Det er ikke, fordi vi blev det bedste hold i Europa, efter vi slog Lazio. Vi har vores begrænsninger. Det kan vi ikke benægte, og vi arbejde på at forbedre det.

 


Af Andreas Roesen

8 kommentarer

Nickdkinter 07:49          
Allegri gør juve dårligere. Det er helt helt perfekt :). At han stiller med raibot og bentancur på en midt så taber man fandme!! Nøøøøøj det er vildt at se man bruger dem. Også chiesa som angriber. Hvorfor? Han er alle dage en kanon sindsyg god kant spiller. Giver ingen mening. Men forsæt det flotte arbejde allegri :) kun godt for os andre /)
Flying Dutchman 08:18          
Jeg har lidt svært ved at se, hvorfor det er godt "for os andre", at Juventus stiller med et middelmådigt hold i en, for dem, ligegyldig kamp, for derved at spare spillere som Arthur og Dybala. De er ligesom videre - det var de også inden kampen - så det er isoleret set ligegyldigt om de taber og hvor stort de gør det.
3.verdenskrig 08:21          
Hvis det var tanken, at resultatet var ligemeget og at de to spillere skulle spares, hvorfor spillede de så den sidste halve time ?
Nickdkinter 08:25          
Præcis. De stillet altså pænt stærkt op.
Martinovic 08:29          
Dybala er vist også skadet, og Allegri er ikke den store fan af Arthur.
Flying Dutchman 08:35          
Så...

Juventus stillede op med Rabiot og Bentancur, hvilket tilsyneladende var en svækkelse, men de stillede altså pænt stærkt op alligevel?

Javel ja.

Man skal ikke kigge længere end til Juventus´ bænk fra i går aftes for at se, at de altså mangler et par spillere. Rugani var den eneste markspiller, der ikke kom på banen - der manglede blandt andet De Sciglio, Danilo, Bernardeschi og Kaio Jorge - så mon ikke, Allegi bare arbejdede med det materiale, han havde til rådighed, alt i mens han skelede forbi gårsdagens ligegyldig kamp, og holdt fokus på Serie A?

Det tror jeg.
Careca 09:15          
Juventus stiller aldrig op for at tabe. Men i denne sæson spiller de svingende og uden vanlig skarphed. Fortjent at de blev kørt over af et klogt spillende Chelsea hold.
Tirsdag 7. december