Luk

Juventus vandt livligt topbrag og gik til tops

| Serie A | 33 kommentarer

Infoboks

Inter - Juventus 1-2
Serie A
4' 0-1 Paulo Dybala
18' 1-1 Lautaro Martinez
80' 1-2 Gonzalo Higuain

Der var gang i den, da Inter og Juventus tørnede sammen i Serie A. Sidstnævnte vandt 2-1 og gik til tops i den bedste italienske række.

Søndag aften bød på topbrag i Serie A, da topholdet Inter fik besøg af de forsvarende mestre, Juventus, som de skulle forsøge at øge forspringet til.

Værterne havde fået en perfekt start på sæsonen med seks sejre i lige så mange kampe, og den stime skulle de forsøge at fastholde. Udeholdet lå på andenpladsen med to point op før opgøret, der startede hektisk.

Kampen var blot fire minutter gammel, da Juventus kom foran. Paulo Dybala, der havde fået chancen fra start, drev bolden flot frem på venstrekanten og kom ind i feltet, inden han bankede bolden ind ved den fjerneste stolpe.

Det bølgede efterfølgende frem og tilbage med chancer i begge ender. Fire minutter senere havde Cristiano Ronaldo bolden på kanten af feltet, hvor han afsluttede, men bolden tog overliggeren.

Inter kom tilbage i kampen efter et kvarters spil, men der skulle en fejl af Matthijs de Ligt til. Den unge forsvarsspiller brugte umotiveret armen i feltet, og dommeren dømte straffespark. Det udnyttede Lautaro Martínez til at udligne.

Opgøret fortsatte hektisk med chancer i begge ender. Martinez var efter 28 minutter tæt på at overliste Wojciech Szczesny fra kanten af feltet, men keeperen fandt en god redning frem.

Fem minutter før pausen var Cristiano Ronaldo tæt på at bringe udeholdet tilbage i front. Først var det kun en god redning fra Samir Handanovic, der holdt det uafgjort, da portugiseren afsluttede fra kanten af feltet. Men umiddelbart efter lå bolden i nettet.

Cristiano Ronaldo kom fri til afslutning i feltet og sendte også bolden i kassen. Dommeren fløjtede dog korrekt for offside, og så stod det fortsat 1-1 ved pausen.

Anden halvleg startede også livligt og var ikke mange minutter gammel, da Federico Bernardeschi kom til afslutning fra kanten af feltet. Samir Handanovic fik dog reddet forsøget.

Der var løse chancer i begge ender i de efterfølgende minutter, men vi skulle helt frem til ti minutter før tid, før der igen kom en scoring i opgøret.

Det sørgede indskiftede Gonzalo Higuain for, da han efter gode Juventus-kombinationer blev spillet fri i feltet. Her svigtede han ikke, og så var gæsterne igen i front.

Matías Vecino havde muligheden for at bringe balance i regnskabet fem minutter senere, da han kom fri til afslutning. Wojciech Szczesny fik dog lukket målet godt af og holdt bolden ude af kassen.

Juventus vandt kampen 2-1 og kan derfor igen kalde sig tophold i Serie A, mens Inter nu indtager andenpladsen.


Af Jonas Sand

32 kommentarer

Mr. Juve 22:45          
fortjent sejr, klasseforskel.
MRomme 22:47          
Virkelig skidt reklame for italiensk fodbold. Kan sgu godt forstå at englænderne og tyskerne griner af den engang mest elegante liga, hvis det her er en top"kamp".
Foggy 22:49          
Hvorfor, MRomme?

Det var da en god kamp.
Fhaer 22:50          
Fuld fortjent (er Inter fan). Det er utrolig så ringe Lukaku er på fødderne og han holder heller ikke fast i noget. Synes vi skal starte med Sanchez indtil Lukaku har fundet sin form igen.
Chewbacca 22:50          
Tag jer ikke af romme. Han har lige fået diagnoseret kronisk røv smerte.
Facchetti 22:51          
Synes vi skal starte med Sanchez indtil Lukaku har fundet sin form igen.
Det kræver så bare, han ikke har karantæne
Jimbo2412 22:53          
Hjernedød kommentar, MRomme. Fuldkomment hjernedød.

Der var maximum tryk på hele vejen igennem denne kamp, hvor begge hold kunne have været tilfredse med en uafgjort, men alligevel kæmpede røven ud af bukserne.

Inter, lige så meget som jeg ikke kan døje dem (he he), de løb deres hjerter ud, og prøvede virkelig at tage teten. Men Sarri vandt den taktiske kamp, og selv med de sort / hvide briller må man sige, at det ikke var en ufortjent sejr til Juventus, der havde adskillige gode forsøg.

Brandkamp med masser af spænding og drama. Tak for kampen, Inter! Det bliver en spændende sæson.
Torsdag 17. oktober
Onsdag 16. oktober