Luk

Juventus var ufarlige: Vi kan ikke nå langt

| Champions League | 0 kommentarer

Infoboks

Juventus - Malmö FF 1-0
Champions League gruppe H
18' 1-0 Moise Kean

Juventus-cheftræner Massimiliano Allegri var ikke tilfreds med sin offensiv, som misbrugte flere store chancer mod Malmö, og det skal blive bedre, hvis de vil nå langt i Champions League.

Juventus sikrede sig onsdag aften en førsteplads i gruppe H i Champions League, da det lykkedes italienerne at slå Malmö FF med 1-0.

Torino-mandskabet skulle dog have lukket opgøret tidligere, da de havde et hav af chancer mod Jon Dahl Tomassons tropper, og det skal blive bedre, hvis de vil bevare drømmen om en Champions League-titel.

Det fortæller cheftræner Massimiliano Allegri efter sejren.

 - Det var en god aften med et godt resultat, men vi misbrugte for mange målchancer. Vi kan ikke tro på, at vi kommer langt, hvis vi fortsætter med at spilde alle disse chancer.

- Vi skal være mere kliniske og mere beslutsomme, når vi er foran mål. Det er absolut noget, som vi skal forbedre, udtaler Massimiliano Allegri ifølge Football Italia og tilføjer.

- Det var en svær kamp, og vi var i stand til at komme tidligt foran, men så lykkedes det os ikke at slå kampen ihjel med en 2-0-scoring i flere omgange. Det er vi nødt til at forbedre.

Juventus endte to point foran Chelsea i gruppe H, da London-mandskabet smed sejren dybt inde i overtiden mod Zenit Skt. Petersborg.


Af Raymund Nelausen
Lørdag 29. januar
Fredag 28. januar