Luk

Kaastrup sparkede Lyngby til tops i Horsens

| NordicBet Liga | 27 kommentarer

Infoboks

AC Horsens - Lyngby 0-1
NordicBet Liga
62' 0-1 Magnus Kaastrup

Magnus Kaastrup scorede målet, da Lyngby lørdag besejrede AC Horsens med 1-0 på udebane og således spillede sig på førstepladsen i 1. division.

Superliga-nedrykkerne Horsens og Lyngby tørnede søndag eftermiddag sammen på CASA Arena, og det var tydeligvis to hold med stor respekt for hinanden.

Første halvleg blev en ganske taktiske affære, hvor begge hold havde optræk til chancer, men aldrig blev helt farlige.

Det åbnede mere op efter pausen, hvor AC Horsens kom stærkt ud og lynhurtigt skabte to store chancer.

Værterne fortsatte trykket, og Magnus Jensen var nærgående i to situationer efter cirka en times spil, men Frederik Ibsen i Lyngby-målet var på plads.

Få momenter efter en stor mulighed til Horsens satte Lyngby et flot angreb op, som havnede for fødderne af Magnus Kaastrup, og så sparkede midtbanespilleren de kongeblå gæster på 1-0 med en flad afslutning i det lange målhjørne.

Horsens havde svært ved for alvor at gribe taktstokken i jagten på en udligning, og med ti minutter igen var Lyngby i stedet tæt på at øge til 2-0 i flere omgange, men den sidste skarphed manglede.

Trods et afsluttende Horsens-pres holdt Lyngby stand og kan glæde sig over endnu en sejr til samlingen.

Med den spiller Freyr Alexanderssons tropper sig op på førstepladsen i 1. division, hvor de kongeblå ligesom FC Helsingør har 27 point for 12 kampe.

AC Horsens' oprykningshåb lider derimod et lille knæk, og østjyderne er nu nummer fem i tabellen med 21 point og har desuden spillet en kamp mere end topholdene.


Af Martin Schmidt

27 kommentarer

Håååårsens 14:55          
Der skal fornyede kræfter til i Ac Horsens. Det letteste og hurtigste kvik-fix er at skifte træner og sportschef. Træner fordi han nu har haft rigelig med chancer til at formå at stille et slagkraftit hold uden at det er lykkedes med de eksisterende spillere. Spirtschef fordi det jo mp være de forkerte indkøb der er foretaget. Hærte jeg i øvrigt nogen sige direktøren - nå ja han er da uden visioner og ikke synlig i kampen for oprykning.
Gule claus 15:01          
Oprykning kan ikke længere være et tema... Dertil spiller AC ganske enkelt ikke godt nok. Både for langsomt og uden nogen egentlig gameplan...
Jbo123 15:03          
Synes egentlig vi er klart bedst men mangler mål som altid har været et problem for Horsens.

Lyngby har en masse dødbolde men ingen er rigtig farlige.
Bluebold 15:04          
Syntes nu Horsens ellers var inde i en god stime.
De kunne vel ligeså godt have vundet kampen, hvis de havde scoret lige efter pausen.
Vil dog give ret i, at Horsens ikke var gode efter de kom bagud.
Heldigvis kom vores reserver i dag ind og gjorde det rigtig godt. Godt set at vælge Kaastrup som joker i dag.
Han trængte nok til en tur på bænken, og kom så ind og scorede flot :)
Balder24 15:08          
Ja man tabte kampen, og holdet er i en mindre krise med 3 kampe uden sejr.

Man skal have rystet posen, og fundet en gameplan, der virker. Hjemme er AC simpelthen for svage, det er ikke godkendt.
VIF57 15:17          
Så lidt af kampen, mens der var pause i Chelsea -Norwich. Lidt klatter af tilskuere på et kæmpe stadion, hvor mange kommer der til kampen i dag…
Blume58 15:18          
Må desværre give dig ret :-(
JBA starter igen med henholdende spil, men heldigvis med Brochmann fra start. Han var ACH s klart bedste spiller fulgt af Jessen og Gomes.
Hvorfor starter de ikke kampen som de gjorde i 2. halvleg.
Det er det spil tilskuerne vil se.

Så kan man selvfølgelig altid tale om dommeren, men han dømte jo desværre, som de fleste dommere gør mod ACH.
Måske var bange for kritik som den sidste dommer fik ? Han gav jo Vendsyssel et tvivlsomt rødt kort (2 gange gult), men kunne også have givet dem et par gule kort mere.

ACH mangler et par spillere mere som Brochmann, der kan holde på bolden og ikke bare bevidstløs sparke den væk og så også levere præcise afleveringer og indlæg samt afslutte.

Hvis man virkelig mener noget med, at ACH skal spille med om oprykning til Superligaen, skal der ske noget og her vil både træner, sportschef samt direktør selvfølgelig være i spil.
Træneren giver sig selv og sportschefen har ikke foretaget de helt rigtige indkøb. Da EFB var store problemer, havde jeg en tro på og forventning om, at han havde så gode forbindelser, at han kunne hente et par af de bedste til ACH.
Direktøren virket som skrevet uden visioner og ikke synlig i kampen for oprykning :-(
Mandag 6. december