Luk

Kaba: Holdkammerat anbefalede mig skifte

| International | 8 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - PAOK
Europa Conference League Slutspil (17/02)
Oddset 1,92 3,50 3,60
bet365 1,90 3,40 4,00

Det var FC Midtjylland-backen Dion Cools, som anbefalede uønskede Sory Kaba at skifte til belgiske OH Leuven. Cools har fået sin fodboldopdragelse i klubben.

Sory Kaba har været på affyringsrampen i FC Midtjylland hele sommeren. På den sidste transferdag fik FCM endelig sendt ham afsted til OH Leuven i Belgien på en lejeaftale.

Det var faktisk en holdkammerat i Midtjylland, som talte varmt om netop Leuven, fortæller Kaba til Voetbalnieuws.

- OH Leuven ville virkelig have mig, og det overbeviste mig. I morges (tirsdag morgen, red) talte jeg med Dion Cools, som jeg spillede med i FC Midtjylland. Han kender naturligvis OH Leuven og fortalt gode ting om klubben. 

- Jeg er en ambitiøs spiller, og jeg fornemmer de samme ambitioner hos OH Leuven, så jeg synes, det er det ideelle sted, siger Kaba.

Dion Cools har taget de spæde skridt i sin karriere i netop Leuven, og nu skal Kaba altså forsøge at få minutter i benene hos belgierne.


Af Theis Fischer Brandt

8 kommentarer

LarsHD 17:38          
Er det ikke et skridt ned af karrierestigen? Troede Kaba skulle fyres af til en større klub, mon ikke også han selv troede det?
Bookel82 18:08          
Nok mere et spørgsmål om han ikke trivdes I Herning
Slettet(131037211411) 18:13          
Mindre pæn attitude generelt. Positivt for FCM
Sir Lindwood of Ladtown 18:22          
karrierer-wise er det er et skridt ned.

Personligt kan det vel give meget god mening, at rive pløkkerne op og lige få genetableret sit renume/ starte på en frisk. Hehe man sad i hvert fald ikke som superliga seer, og fik indtrykket af, at han var en man gad inviterer til sin havefest.

Geografisk er tilbuddet om en lille hyggelig by i Belgien med en masse søde munke, som der brygger super god øl, også svært at stå for, - frem for provins byen Herning :D
Michae1 19:38          
Han så sig jo for stor til Herning eller dk, og det er jo lidt det man kan støde ind i når man kun er et springbræt for spillere og det det man lokker spillerne på... De bliver lokket med cl/el og mesterskaber men hverdagen skal jo også gennemføres og der er Haderslev udebane i regnvejr i november måske ikke lige det mest sexede når man ikke knus elsker dk. Han er jo ikke den første der ikke kan finde motivationen ved at spille hverdag i dk, blir nok heller ikk den sidste
mirakelmix 22:02          
Det var vidst bare en spansk kæreste, der ikke var glad har oppe...
Slettet(501607210811) 17:43          
Godt, at vi ikke skal se på ham i er stykke tid.

Sir Lindwood
Geografisk er tilbuddet om en lille hyggelig by i Belgien med en masse søde munke, som der brygger super god øl, også svært at stå for, - frem for provins byen Herning :D
Tror du selv øl referencen har nogen som helst betydning for en muslim ?
Torsdag 27. januar
Onsdag 26. januar