Luk

Kaba skal slappe af: Bliver svært mod BIF

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

AaB - FC Midtjylland 0-2
Superligaen Grundspil
27' 0-1 Sory Kaba
72' 0-2 Evander Ferreira

FC Midtjylland-profilen Sory Kaba vil nyde sine to fridage, inden han og holdet skal forberede sig på en svær opgave mod Brøndby IF næste runde.

FC Midtjylland gik fredag aften på weekend med en sikker 2-0-sejr over AaB, og den skal weekend skal for Sory Kaba stå på afslapning.

Næste uge venter Brøndby nemlig i en topkamp i Superligaen, og det bliver en svær opgave spår Kaba, der altså vil nyde de to fridage, som FCM har i denne weekend.

- Jeg skal bare være hjemme og slappe af. Vi har to dage fri, og så skal vi træne næste uge. Næste uge bliver svær, for Brøndby gør det rigtig godt i denne sæson, så det bliver en god kamp, siger Kaba til FCM.dk og tilføjer om fredagens sejr over AaB, hvor han selv nettede til 1-0:

- Det var et godt mål, men det vigtigste var de tre point og den måde, som holdet arbejdede på, for det er svært i denne sæson. Det var godt at være tilbage og hente de tre point.

- AaB er et godt hold, og holdene ved, hvordan vi spiller, så vi skal lære mere på banen og skabe aggressivitet. Vi skal skabe pres og få flere indlæg, og det kræver fokus og hårdt arbejde.

Kaba fik sin første startplads i fredagens opgør, men ifølge ham selv, har han været klar til det tidligere.

- Jeg vil gerne nå det niveau, jeg havde, da vi sluttede første halvdel af sæsonen. Det er jeg på vej til, men vi har mange dage til at komme os nu. Jeg har været klar i den sidste uge, men det er træneren, der træffer beslutningerne. Men jeg var glad for at være tilbage igen.

25-årige Kaba har scoret seks gange i Superliga-sæsonen indtil nu. Han har spillet 13 kampe.


Af Jonas Dalgård
Søndag 7. marts
Lørdag 6. marts