Luk

Kaba starter på Anfield - Evander bænket

| Champions League | 10 kommentarer

Infoboks

Ajax - FC Midtjylland
Champions League gruppe D (25/11)
Oddset 1,30 6,00 9,00
bet365 1,28 5,75 9,50

Sory Kaba er i startopstillingen for FC Midtjylland mod Liverpool, hvor Evander ikke er at finde. Mikkel Andersen vogter buret i stedet for Jesper Hansen.

FC Midtjylland fik en kedelig debut i Champions League med et 0-4-nederlag mod Atalanta, men tirsdag skal ulvene forsøge at revanchere det i anden gruppekamp.

Her venter Brian Priskes tropper noget af en opgave, når ingen ringere end Liverpool byder op til dans på legendariske Anfield.

Efter FCM's vilde 3-2-sejr i Brøndby har der været stort fokus på Sory Kaba og Evander, der undlod at juble ved det afgørende mål, men Priske har alligevel valgt at holde fast i Kaba i startopstillingen mod Liverpool. Til gengæld er Evander bænket fra start.

I målet har FCM været nødt til at lave en ændring, da Jesper Hansen ikke er blevet klar, hvorfor Mikkel Andersen tager plads imellem stængerne.

Der er kickoff mellem Liverpool og FCM klokken 21.

FC Midtjyllands startopstilling:

Mikkel Andersen – Joel Andersson, Alexander Scholz, Erik Sviatchenko, Paulinho – Jens-Lys Cajuste, Frank Onyeka – Anders Dreyer, Pione Sisto, Awer Mabil – Sory Kaba


Af Martin Schmidt

10 kommentarer

orfeopataro 19:43          
Pisse ærgerligt for Jesper Hansen. Godt at Evander starter på bænken. Der er ikke rigtig et alternativ for Kaba, så det er forventeligt
Jillionaire 19:45          
Jeg er FCK fan, men jeg under godt nok FCM en ordentlig angriber. Jeg havde en fidus til Kaba da han kom til FCM men hold da op hvor har han skuffet.
Nerazzurri2011 19:54          
Kaba blev i Mediano i sidste uge fremhævet, og de kaldte ham undervurderet. Jeg synes han er frygtelig ringe, men hvad ved jeg.
smartin23 19:58          
Fuldstændig den opstilling, som jeg håbede på med undtagelse af målmandsposten.
Connaisseur 20:06          
Helt enig Jillionaire. Det er synd at man ikke har en bedre opspilsstation, afslutter og kombinationsstærk spiller på den plads. Det bedste spil mod Atalanta var da Evander kom ind og man spillede uden Kaba.
Funkeeh 20:18          
Jeg tror jeg havde startet med Evander i stedet for Mabil også med Sisto på venstrekanten. Mabil havde det svært mod Atalanta og kan ikke se det skulle være bedre mod en endnu bedre modstander
Las tunas 20:24          
Jeg er FCK fan, og ved derfor ingenting! Men jeg under også FCM en god angriber. Er Schwarts ikke mere målfarlig? Og Dreyer, kan han spille angriber, han er sgu stærk og målfarlig? Bare nysgerrig, held og lykke i aften.
Onsdag 25. november