Luk

Kaba var på glatis: Frygtede det var hans bror

| International | 2 kommentarer

Infoboks

Beerschot - Oud-Heverlee
1. Division A (22/01)
Oddset 2,95 3,60 2,15
bet365 3,10 3,60 2,15

Sory Kaba har fundet formen under sit udlån hos OH Leuven efter en svær start. Her troede cheftræner Marc Brys i starten, at FC Midtjylland havde udlejet hans bror i stedet.

Sory Kaba blev i slutningen af transfervinduet udlejet til belgiske OH Leuven, men den FC Midtjylland-ejede angriber havde det ikke nemt i begyndelsen.

Den 26-årige angriber var ude af form, og det skabte bekymring hos OH Leuven-træner Marc Brys.

Det fortæller han i et interview, efter Kaba i den grad har fundet formen med fem kasser i sine seneste fire kampe.

- Kontrasten mellem de første uger og nu er enorm. Først troede jeg, at han var skadet, og jeg frygtede endda også, at de (FCM, red.) havde sendt hans bror. Han havde det meget svært, men heldigvis er det blevet bedre nu, siger Brys til Het Laatste Nieuws og understreger, at Kaba dog ikke er på 100 procent.

Mens Kaba i FCM lod til at være en spiller, der ikke var helt nem at styre, så mener Brys noget andet.

- Når man har en så stærk personlighed, så er det ikke nemt med et plads på bænken. Jeg kendte lidt til historierne fra Danmark, men han er slet ikke svær at håndtere. Han er en vinder, og jeg havde bedt bestyrelsen om at hente vindere, så jeg kan ikke klage nu, fordi han også tør at sige noget igen. Sådan fungerer det ikke, lyder det fra cheftræneren i OH Leuven.

Kaba er udlejet til OH Leuven for det resterende af sæsonen. Aftalen kan gøres permanent, da OH Leuven har en købsoption på Kaba.


Af Jonas Dalgård
Mandag 17. januar