Luk

Kæk AGF'er: Selvfølgelig er der gulddrømme

| 3F Superliga | 45 kommentarer

Patrick Olsen lægger ikke skjul på, at han gerne vil slutte så højt som muligt, men midtbanespilleren slår samtidig fast, at AGF skal tage én kamp ad gangen.

AGF kom mandag aften planmæssigt fra start i 3F Superligaen, da det blev til en 4-2-sejr over Vejle hjemme på Ceres Park.

Efter kampen blev Patrick Olsen, der kom til AGF fra AaB tidligere på sommeren, spurgt til ambitionerne for sæsonen, og samtidig med at midtbanespilleren holder benene på jorden, drømmer han stort med et smil på læben.

- Selvfølgelig er det dejligt at få en god start med tre point, men nu er det bare næste kamp og næste kamp. Det er en vanvittig lang sæson, så hvis man begynder at tænke for langt frem i planen, så går det galt. Vi skal bare tage en kamp ad gangen og arbejde stenhårdt på træningsbanen, siger Patrick Olsen.

Så der er ingen gulddrømme endnu?

- Hehe. Selvfølgelig er der gulddrømme. Det skal man jo gå ind til turneringen med. Det er klart, at man gerne vil nå så langt som muligt, men turneringen er så lang, at vi bliver nødt til at tage én kamp ad gangen, og så tager vi den derfra, lyder det fra Patrick Olsen.

Stærk moral

AGF var længe i fuld kontrol mod Vejle, men til sidst blev det alligevel spændende, fordi oprykkerne var på vej tilbage.

Patrick Olsen kalder det unødvendigt at lukke Vejle tilbage i kampen, men samtidig er han glad for den moral, som AGF viste til sidst.

- Vi startede rigtig, rigtig godt ud og fik lagt det tryk, som vi gerne vil. Vi kom foran 2-0 og også 3-0, men så ved jeg ikke helt, hvad der sker. På mærkelig vis fik Vejle to mål, og så blev det lidt shaky til sidst. Det ved man i de her kampe, men jeg synes, det var rigtig stærkt af os at få lukket kampen til sidst, og så var der ikke mere at snakke om.

- Selvfølgelig var det unødvendigt at lukke Vejle ind i kampen, men nogle gange sker der bare ting i fodbold. Hvis vi kunne have undladt det, ville vi selvfølgelig gerne det. Det er svært at sige, hvad det lige kom af, men det var stærkt, at vi ikke gav dem 3-3-målet, men i stedet lukkede til 4-2.

- Det var det samme, som vi gjorde mod Honka, så det er en stærk moral, vi har, siger Patrick Olsen.

AGF's næste opgave er torsdag aften, hvor turen går til Slovenien for at møde Mura i Europa League-kvalifikationen.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Martin Schmidt

45 kommentarer

ThePantsParty 10:14          
Og så begynder de igen. Efter 1 kamp.

CL finale næste år?

Kækhed er godt, men i Aarhus burde de have lært af de tusinde gange de hyper ting på og falder i.
Gino77 10:18          
Omvendt kan man så sige, at han har noget at have det i år. Jeg syntes at AGFhar spillet det bedste bold af alle hold siden opstarten( corona) . Jeg ser bestemt AGF presse på til top 2 .
Emil-LFC 10:18          
Du har ret. Hvordan kan han dog tillade sig at drømme om guld. Det må man da virkelig ikke. Især hvis man spiller i AGF. Hold nu kæft altså...
14-titler 10:22          
Hej Bold.dk. Jeg vil gerne bestille en hær af høns med dårlig humor, tak. Må gerne være i denne tråd i øvrigt.
Dr.Fußballüberalles 10:25          
Glem den tanke , AGF er ikke et mesterhold der er så meget til der skal peake for et mesterskab kommer i hus , dels skal både FCM og FCK spille langt under radaren i samme sæson usansynligt og desuden og så kan alle slå alle i de tætte kampe , glem de guld drømme det er kun pengetanken der tæller !!!!
ReddaJoppe 10:26          
Jeg vil gerne bestille en hær af høns med dårlig humor, tak. Må gerne være i denne tråd i øvrigt.
Coming up :-)
AGFfan 10:26          
Alle hold og alle spillere bør da gå ind til en turnering og drømme om guld. Der er ikke meget fis i at drømme om overlevelse.
Hvorfor må man ikke drømme stort, @thePantsParty?

Hvis ikke Herfølge for ca 20 år siden drømte om guld, så havde de ikke vundet det.
Hvis ikke Danmark havde drømt om guld til EM i 92, så havde vi heller ikke vundet det.
Hvis man ikke har drømme, man stræber efter, så kan man lige så godt lade være med at dyrke topsport.
Torsdag 24. september
Onsdag 23. september