Luk

Kæk Brugge-målscorer: Real savner Ronaldo

| Champions League | 3 kommentarer

Infoboks

Real Madrid - Club Brugge 2-2
Champions League gruppe A
9' 0-1 Emmanuel Dennis
39' 0-2 Emmanuel Dennis
55' 1-2 Sergio Ramos
84' 1-2 Ruud Vormer
85' 2-2 Casemiro

Club Brugge-målscorer Emmanuel Dennis imiterede Cristiano Ronaldos jubelscene for at vise, at Real Madrid savner portugiseren.

Emmanuel Dennis scorede Club Brugges to mål i 2-2-kampen mod Real Madrid tirsdag aften, og angriberen imiterede Cristiano Ronaldos velkendte jubelscene.

Angriberen gjorde det for at vise Real Madrid, at de savner noget - eller nogen - i øjeblikket.

- Jeg kan godt lide Ronaldo. Han er min yndlingsspiller i verden, og jeg er ikke glad for, at han forlod Real. Så jeg lavede bare jubelscenen for at vise, at de savner noget, siger Dennis med et smil til uefa.com.

Angriberen var glad for sine to mål, men fastslår, at det var en holdindsats.

- Jeg er glad for at have scoret to mål, men vi ville virkelig gerne vinde kampen, og vi var ikke langt fra at gøre det. Vi skal være tilfredse med det ene point, for det er ikke et dårligt resultat, siger han til RTL.

- Det vil ikke være fair at sige, at sejren kom i hus udelukkende på grund af mine mål. Det var en holdpræstation først og fremmest, siger han.

Emmanuel Dennis havde inden tirsdagens kamp sagt, at han ville få en tatovering, hvis han scorede, og han erkendte efter kampen, at han nok må under nålen to gange.


Af Sara Margren
Torsdag 24. oktober
Onsdag 23. oktober