Luk

Kæk Claudemir: Altid specielt at slå Brøndby

| International | 32 kommentarer

Infoboks

Claudemir glædede sig over at være tilbage i Danmark og slå Brøndby, selvom han ikke fik spilletid.

Den brasilianske midtbanespiller Claudemir, der med stor succes tørnede ud for FC København i knap fem år, var torsdag aften tilbage i Danmark med sin portugisiske klub Braga.

Fra bænken kunne han se sine holdkammerater vinde 4-2 og sikre sig et særdeles fordelagtigt resultat inden næste uges returopgør.

- Det er dejligt at være her. Jeg har været i FCK i mange år, og det er skønt at være tilbage, siger Claudemir til bold.dk og fortsætter:

- Det er altid specielt at slå Brøndby. Jeg har spillet i FCK, og vi havde nogle helt særlige derbys mod dem. Det er altid specielt at spille mod og slå Brøndby.

De knap 15.000 tilskuere på Brøndby Stadion skabte en flot kulisse til Europa League-kvalifikationskampen, og den 31-årige brasilianer var da heller ikke sen til at rose Brøndbys fans.

- Det var imponerende, hvad fansene leverede. Det er et fedt stadion med gode fans. Derfor var det vigtigt at vise, at vi kunne vinde, og nu vil vi også gerne vinde på hjemmebane, siger Claudemir til bold.dk og tilføjer:

- For os var det svært, for det var vores første rigtige kamp i sæsonen. Vi har kun trænet og spillet træningskampe. Vi har et stærk hold med kvalitet, og vi vidste, at hvis vi spillede med selvtillid i dag, ville vi vinde.

Claudemir måtte dog forblive på bænken hele kampen igennem, da han endnu ikke er på toppen efter en fodskade, som han pådrog sig i slutningen af sidste sæson.

- Med to kampe tilbage blev jeg skadet. Jeg trænede ikke i omkring ni uger. Jeg er lige kommet tilbage nu og er begyndt at træne igen for tre uger siden. Jeg er stadig ikke 100 procent. Nogle bevægelser gør stadig ondt i fod, siger han.

Claudemir skiftede fra FCK til belgiske Club Brugge og derefter videre til Al Ahli i Saudi-Arabien, inden han altså endte i Braga.


 


Af Anders Borup

31 kommentarer

Mickey HFH 22:48          
Sølle 15.000 til en EL kamp mod en top-4 klub fra Portugal?! DK´s bedste fans ...........
MesutCazorla 22:54          
Mon ikke Claudemir også gør comeback, i det københavnske natteliv i aften. Det ville i hvert fald ikke undre mig.
MNH 23:00          
Mickey: Wow.. Det er simpelthen dit sølle input? At disse tilskuertallet på en dag med skybrud og generel nedtur efter Horsens hjemme?

Det fortjener næsten ikke et svar, men et ordentligt input kunne jo have været at det er ret flot, at Brøndby samler over 15K til en hjemmekamp mod Braga, selvom spillet og de seneste præstationer absolut ikke har været prangende. Men dig om det.

Det er flot at fanskaren gang på gang bakker op. Mig selv inklusive. Men spillerne skal også snart forstå, at den hårde hud på kuglerne altså kun har en vis tykkelse..
Sebalist 23:10          
Argh, 15k i en europakamp, som brøndby ellers har tørstet efter er sgu ikke særlig imponerende, når der er tale om et hold som Braga. At kalde det fremmøde "flot" stemmer heller ikke ligefrem overens med den generelle selvopfattelse på vestegnen.
Altid Ret 23:14          
I Brøndby er målet at spille samme slags fodbold som Barca, men bare lidt bedre.
Fcunitedrun 23:19          
Hold op hvor var det pinligt af FCM og Brøndby idag det er en skændsel. Jeg håber folk nu forstår hvor stort det er når FCK har kvalificeret sig så mange år til gruppespillet.
Kevin the King 23:23          
Hellere 15.000 trofaste støtter end 5.000 ekstra der bare kommer for at se giraffen.
Mandag 10. august