Luk

Kæk EfB-chef: Viborg er så godt som sikre

| 1. Division | 2 kommentarer

Infoboks

Esbjerg fB - Silkeborg 1-1
1. Division Oprykningsspil
24' 0-1 Magnus Mattsson
70' 1-1 Kevin Conboy

Olafur Kristjansson konstaterer, at Viborg har direkte kurs mod 3F Superligaen, og Esbjerg-træneren regner med, at det nu bliver en tvekamp om oprykning mod Silkeborg.

Esbjerg og Silkeborg spillede lørdag 1-1 på Blue Water Arena og mistede derfor begge terræn til Viborg, der en time tidligere bankede Fredericia med 4-1.

Viborg er nu syv point foran Silkeborg og otte foran Esbjerg, og med otte kampe igen må de grønblusede være så godt som sikre på at rykke op.

Sådan siger Esbjerg-træner Olafur Kristjansson med et smil til JydskeVestkysten.

- Viborg kører bare derudad, og hvis vi nu siger, at de er så godt som sikker på at rykke op, kan de være, at de slapper lidt af. Nej, seriøst, det ser ud til, at det bliver en tvekamp om oprykning mellem Silkeborg og os, og på den front vidste jo godt, at intet ville blive afgjort i dag, siger han til jv.dk og tilføjer:

- Samlet set kan man vel godt sige, at vi havde flest chancer og var tættest på at vinde, men jeg vil hellere snakke om, at jeg er glad for præstationen. Jeg er glad for, at vi hele kampen igennem holdt disciplinen og aldrig gav dem den plads, de er så gode til at udnytte. Vi lod os ikke lokke, selv om vi kom bagud.

I næste runde skal Esbjerg en tur til netop Viborg.


Af Martin Schmidt
Mandag 17. maj
Søndag 16. maj