Luk

Kæk FCM-træner: Ståle er blevet langsom

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - Randers FC
Superligaen Grundspil (21/10)
bet365 1,45 4,50 6,50
NordicBet 1,49 4,35 6,50
Oddset 1,48 4,40 7,00

Brian Priske understreger, at der ikke er dårlig stemning mellem ham og Ståle Solbakken, inden de søndag mødes i Parken som trænere for hver sit hold.

Brian Priske er søndag tilbage i Parken, nu som cheftræner, efter at han i sin tid i FC København var assistent for Ståle Solbakken - og det kun i 14 måneder.

FC Midtjylland-træneren tillægger dog ikke hans forhold til Ståle Solbakken større betydning før søndagens brag i Parken. 

Ligesom Priske ikke regner med, at nordmanden kan rive den nye FCM-skjorte af ham, som FCK-manageren tidligere spøgende har truet med.

- Det tror jeg ikke. Han er blevet lidt langsom med årene, så han skal i hvert fald løbe stærkt, hvis han skal flå den af.

- Der er også lidt koldt i Parken, så det kan være, jeg tager en jakke på. Men han skal da gøre forsøget, siger Brian Priske til FC Midtjyllands hjemmeside.

- Selve forholdet er fint, og har været det lige siden. Vi kom fra hinanden på bedste vis.

- Det er klart, at når et samarbejde stopper efter 14 måneder, når det skulle have varet minimum 36 måneder, så var der noget, der ikke var helt, som det skulle være.

- Men respekten var stor fra begge sider. Både han og FCK og jeg selv fik løst det hele på bedste vis, og sådan synes jeg, det skulle være, siger Priske.

Søndagens gæster i Parken har slået et hul på fire point ned til FC København i toppen af 3F Superligaen, og Priske regner med endnu en succesoplevelse søndag. 

- Jeg ser bare frem til at komme i Parken og spille en stor kamp for Midtjylland.

- Og forhåbentlig give den danske fodboldverden en fed kamp, en spændende kamp, og så er jeg sikker på, at vi fra Midtjylland trækker det længste strå, lyder profetien fra FCM-træneren. 

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Thor Carlskov

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 20. oktober