Luk

Kæk Frank: Håber Conte opfører sig pænt

| Premier League | 1 kommentar

Infoboks

Brentford - Wolverhampton
Premier League (22/01)
Oddset 2,95 3,10 2,55
bet365 3,20 3,00 2,50

Thomas Frank regner ikke med at havne i et sidelinje-skænderi med Antonio Conte, selvom de to er kendt for at være meget aktive i det tekniske felt. 

Brentford skal torsdag op imod Tottenham, og det betyder, at Thomas Frank for første gang skal stå direkte over for Antonio Conte på sidelinjen.

Det er to managers, der er kendt for at være ganske aktive i det tekniske felt, men Frank regner ikke med nogle problemer.

- Hvis han opfører sig pænt, bliver der ingen problemer, siger Thomas Frank med et grin ifølge FourFourTwo.

- Jeg kan godt lide den måde, han opfører sig på, når han står på sidelinjen. Jeg har kun mødt ham én gang som assistent for Dean Smith, da vi mødte Chelsea i FA Cup.

- Jeg kan ikke huske så meget af det, der skete, men de vandt 4-0 eller sådan noget, og han var bare topklasse efter kampen. Der er forskel på det, der sker under de 90 minutter og så efter kampen.

Frank er fuld af respekt for Conte.

- Jeg mener, at Conte er en af de bedste managers i verden. Én ting er hans resultater for forskellige hold, men også at hans hold altid er meget strukturerede og defensivt solide - og så kan jeg lide, at han overfører sin stærke mentalitet til spillerne, så det bliver et vinderhold.

Brentford ligger aktuelt nummer 11, mens Tottenham er nummer syv.


Af Sara Margren

1 kommentar

Tottenhamfan100 07:59          
Jeg håber Frank har ret...!!!
Fredag 21. januar