Luk

Kæk Helenius: Ville give lidt tilbage til OB

| Danmark | 5 kommentarer

Infoboks

AGF - OB 1-0
Superligaen Grundspil
78' 1-0 Nicklas Helenius

AGF-angriberen Nicklas Helenius følte sig ikke fair behandlet i sin sidste tid i OB, og derfor var det en fryd at score sejrsmålet i aftenens 3F Superliga-kamp.

Nicklas Helenius blev sidste sommer sendt fra OB til AGF efter to år i den fynske klub.

Den beslutning fik konsekvenser, da de to hold mandag mødte hinanden i 3F Superligaen, for ti minutter før tid var det netop Helenius, der afgjorde kampen til sin nye arbejdsgivers fordel.

Og det var en fryd at score det afgørende mål, fortalte Helenius efter kampen til 3+. Han følte sig nemlig ikke fair behandlet i sin sidste tid i OB.

- Det var en fryd. Jeg havde lidt at give tilbage til OB. Jeg synes ikke, at jeg blev behandlet helt fair i slutningen af min tid i OB, så ja. Jeg havde ekstra tænding på.

Scoringen var den høje angribers anden i AGF-trøjen, og efter stikpillen til sin tidligere arbejdsgiver understregede han, hvor godt han føler sig tilpas i sine nye omgivelser.

- Jeg er glad for den tillid og selvtillid, jeg har fået bygget op her i AGF. De har behandlet mig skide godt, og det er dejligt, fortalte Helenius efter kampen til 3+.

OB's sæsonkortsalg er i fuld gang. Du sikrer dig dit kort her.


Af Benjamin Alexander Helbo
Torsdag 2. juli