Luk

Kæk Szczesny: Er historiens bedste keeper

| EM | 5 kommentarer
Kæk Szczesny: Er historiens bedste keeper
Foto: Getty Images

Infoboks

Juventus - Verona
Serie A (21/09)
bet365 1,14 8,00 19,00
NordicBet 1,15 8,10 19,00
Oddset 1,15 8,00 18,00

Wojciech Szcesny var i godt humør på en pressekonference inden Polens møde med Slovenien, hvor han kækt sagde, at han er den bedste målmand i fodboldens historie.

Wojciech Szcezny er vant til skarp konkurrence, og det er han også på det polske landshold, hvor han konkurrerer med West Ham-målmanden Lukasz Fabianski.

På klubplan har konkurrencen været endnu heftigere, hvor Szcezny i 2015 endte bag David Ospina i Arsenal, inden han røg til Roma, hvor han holdt nuværende Liverpool-målmand Alisson på bænken.

I 2017 gik turen til Juventus, og her kæmpede den polske målmand med Gianluigi Buffon om spilletiden, som de to endte med at deles om, indtil Buffon endte i PSG.

Men nu er Buffon tilbage, og Szeczesny er den foretrukne Juve-keeper, og det fik en kæk Szczesny til at tale om sin plads i historien blandt de bedste målmænd.

- Da jeg var i Roma, holdt jeg Alisson, den bedste målmand i verden, på bænken. Nu i Juventus er min backup Buffon, som er en af de bedste i historien, indledte Szczesny ifølge AS og fortsatte.

- Så den eneste logiske konklusion, jeg kan drage, er, at jeg nok er den bedste målmand i fodboldens historie.

Wojciech Szczesny kan fredag aften vise prøver på sit talent, når Polen møder Slovenien i EM-kvalifikationen.


Af Jonas Dalgård
Fredag 20. september
Torsdag 19. september