Luk

Kæmpe mandefald før OB: ACH'ere i isolation

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Infoboks

AC Horsens - FC Helsingør
NordicBet Liga (06/08)
bet365 2,45 3,30 2,80

AC Horsens-truppen har været ramt af et smittetilfælde, og derfor er flere spillere i isolation til sæsonens sidste kamp, hvor OB venter. Kun 17 spillere er udtaget.

Det bliver næppe den afsked med Superligaen, som AC Horsens havde håbet på at få mandag mod OB.

Et smittetilfælde i truppen har nemlig sendt flere førsteholdsspillere i aktion, og derfor er det en noget decimeret trup på kun 17 af de tilladte 18 mand, som Jens Berthel Askou kan stille med i sæsonens sidste kamp.

Det oplyser AC Horsens på sin hjemmeside, hvor det fremgår, at truppen til mandagens kamp er testet negativ fredag og søndag.

I forhold til seneste trup er følgende spillere fraværende: Nikolas Dyhr, Rune Frantsen, Lirim Qamili, James Gomez, David Kruse, Asbjørn Gaarde, Muamer Brajanac og Nicolai Brock-Madsen.

AC Horsens' trup til kampen mod OB:
Matej Delač
Malte Kiilerich
Søren Reese
Bjarke Jacobsen
Louka Prip
Hallur Hansson
Peter Nymann
Jonas Gemmer
Casper Tengstedt
Aleksandar Stankovic
Mathias Madsen
Lukas Wagner
Andreas Foged
Alexander Ludwig
Angelo Nehmé
Joachim Nielsen
Gustav Jørgensen


Af Jonas Dalgård

6 kommentarer

Yellowroad 09:30          
Ser ud til at vi mister hvert fald en 3 spillere ekstra udover alle de skader vi har pga corona, til det er der kun en ting at sige, det skal ikke skræmme os på nogen måde overfor et OB hold der intet har at spille for, jeg forventer at alle de spillere der er udset til at få pladserne istedet ser det som en kæmpe chance, ja de skal nærmest håbe på at dem der er testet er positive så de får chancen, lad Madsen, Nehme, Jørgensen, Nielsen samt Wagner starte inde hvis det er det der skal til og så håber jeg de 5 ser frem til denne kamp og fuldstændig ignorerer hvad alle mulige udefra kommende faktorer siger mht. at de ikke helt har niveauet endnu eller er der mangler noget fysisk, meget sidder altså mentalt, hvis de selv tror de kan gøre en forskel og er villige til at give alt til lungerne nærmest ligger på jorden så har vi en forrygende chance for at overraske med vores sædvanlige "underdog" mentalitet.

Det skal være et privilegie og ikke en byrde for dem der kommer ind og skal erstatte de coronaramte, de skal ikke føle sig skræmte, men super spændte, hvis det er unge spillere skal de have det mindset at der KUN er noget at vinde, fansene vil ikke være efter dem hvis vi taber 0-3, men det betyder dog ikke at vi ikke har forventninger til præstationen, så længe alle præsterer 100 procent så har vi chancen for 11. pladsen, som vil være en fin brik at lægge med tanke på næste sæson.

Og til de spillere der skal videre fra næste sæson, men alligevel får chancen i sådan en kamp er der kun det at sige at de skal spille som var det deres sidste kamp i deres liv, da det ikke er alle der muligvis får chancen for at spille i superligaen igen, brug det som det sidste udstillingsvindue før transfervinduet starter og kæmp som var det karrieren og dermed på en måde livet der er på spil, dette gælder selvfølgelig Hallur, Bjarke, Prip, samt dem der er på vej ud. Det er en kæmpe gave at spille superliga kampe og det skal alle vise på banen idag.
Tommy Poulsen 09:33          
Hvor ærgerligt, så får NBM ikke den afsked han havde drømt om....... lol
Jensen99 11:42          
NBM - den kommende stjerne i Randers.
piben 11:55          
ACH´s trup har være forskånet for Corona hidtil. Og når så den endelig skulle ramme, kunne det ikke komme på et bedre tidspunkt.

Det bliver spændende at se, hvad JBA´s udvalgte kan stille op i Odense!
Nickdkinter 12:13          
OB skal slutte godt af. Særligt overfor os fans. Så der er ingen undskyldning 3 point
InfoMinisteren 12:42          
Det er selvfølgelig ærgerligt på nogle punkter, men jeg synes dog, at det er mega fedt, at vi nu får en masse akademispillere at se i truppen.

Vi har brug for at se fremtidens spillere i Horsens! De har faktisk kæmpe potentiale.
Torsdag 5. august
Onsdag 4. august