Luk

Kæmpe opgave: FCM gæster Liverpool

| bold.nyt | 10 kommentarer

FC Midtjylland gæster en af fodboldens største adresser, når man tirsdag lægger vejen forbi Anfield for at møde Liverpool i Champions League-gruppespillet.

Der venter FC Midtjylland en stor oplevelse og en endnu større opgave, når man tirsdag gæster Liverpool på Anfield i Champions League-gruppespillet.

Her skal Brian Priskes tropper forsøge at rejse sig efter 0-4-nederlaget i første runde til Atalanta, mens Liverpool skal fortsætte pointhøsten fra første runde, hvor de engelske mestre slog Ajax med 1-0.

Real Madrid skal rejse sig efter første rundes nederlag til Shakhtar Donetsk, når man møder Borussia Mönchengladbach, mens Christian Eriksen og Inter møder Real Madrids ukrainske bødler.

Danske Rasmus Nissen gæster Atletico Madrid med RB Salzburg i gruppe A, hvor Bayern møder Lokomotiv Moskva i en af de tidlige Champions League-kampe.

Dagens højdepunkter: 
18:55 Lokomotiv Moskva – Bayern München
18:55 Shakhtar Donetsk – Inter
20:45 Brentford – Norwich
21:00 Liverpool – FC Midtjylland
21:00 Atletico Madrid – Salzburg
21:00 Mönchengladbach – Real Madrid
21:00 Atalanta - Ajax


Af Jonas Dalgård

10 kommentarer

Crusader 06:08          
Bliver spændende at se, hvordan de taktisk vil gribe det an, efter den snitter de fik sidst.
Altid Ret 06:24          
Jeg tror der er tenniscifre i vente for FCM
Mummisball 06:36          
Verdens bedste hold vs Guldminen
Taco mix 07:16          
Og så kan vi efter kampen læse kommentarer a la´ "skamplet for dansk fodbold" og lign.

Men hvem skulle vi istedet sende afsted? Folk har en idé om at dette Atalanta hold, er det samme som for nogle år siden. De har en HELT anden stil nu, og det ved alle der følger med i Serie A. Liverpool får også problemer med Atalanta.

Jeg vil sige denne pulje er den værste pulje siden Brøndby var CL. FCN´s var heller ikke helt god, men denne her er være. Her er altså ikke et Celtic hold. Ajax i nuværende forfatning er også et par niveauer over Celtic.

I Danmark holder jeg med Sønderjyske, men når danske hold er i Europa så holder jeg sku´ med dem!

Jeg jublede da Alvaro Santos scorede mod Glasgow Rangers!

Da FCK slog Ajax ud, var det en festdag, og så pisse flot!

Jeg bed negle For AaB´s vegne, da de spillede mod Man City og røg i strf.

Jeg var helt oppe at køre da Kasper Risgaard scorede mod Tottenham!

Da AGF´s målmand stod Verdens bedste kamp, da Nantes stod for skud!

Da Allan Ravn scorede et ikonisk mål mod Bayern!

Da Beckmann hamrer den ind mod Juventus!

Og jeg var pisse træt af det efter FCK´s kamp mod Røde Stjere, AGF fuck up mod Mura og da vi selv fik en lektion i fodbold.

Men hvad jeg er mest træt af, er hvordan Europærisk fodbold bruges som en måde at svine hinanden til på herinde! Når hold vi burde holde med, skal saves over, og hadefulde (nærmest skadesfro) kommentar hagler ned over disse hold, der har prøvet at vise danske farver derude. De taber sku´ da ikke med vilje.

Det værste eksempel er da FCK tabte til røde Stjerne eller da FCM rød ud til Rangers. Folk gav udtryk for at de syntes det var en skamplet, men man kan lynhurtigt opsnappe, at de er ved at komme i bukserne af begrejstring over at kunne lukke deres indre svinehund ud!

Kom så FCM!!! FCK har taget en velfortjent ferie fra Europa (for FCK har om nogen været vores flagskib) - Så FCM må vise flaget nu, og taber I, er jeg sikker på I har kæmpet alt hvad I kan!
smartin23 07:28          
Jeg tror der er tenniscifre i vente for FCM
Arh, jeg tror alligevel ikke, at FCM kan score 6 mål ;-p
Timjan 08:05          
Taco mix, hvor har du da ret , men mange danskere elsker jo janteloven , og de der gør har jo et sølle liv. FCM har kvalificeret sig til gruppe spillet hvilket er fantastisk flot, så vær stolt over at dansk fodbold trods alt er med i det såkaldte fine selskab. FCM kan kun overraske og lære en masse. God kamp i aften.
Esbjerg - fan 08:24          
Afhænger vel også meget af om Liverpool kører i stærkest og 100 % hele kampen eller sparer Salah og kun kører på 50 %.
Fredag 4. december
Torsdag 3. december