Luk

Kæmpe Rosenborg-nedtur i overtiden

| Champions League | 27 kommentarer

Rosenborg med Mike Jensen og Christian Gytkjær er færdig i Champions League-kvalen efter et 3-0-nederlag til APOEL, der scorede alle tre mål i overtiden.

Mike Jensen, Christian Gytkjær og Rosenborg havde en 2-1-føring med i bagagen, da de tirsdag gæstede Thomas Christiansens APOEL i Champions League-kvalen.

Første halvleg bød på en friløber og en hovedstød snert forbi af værterne, mens gæsterne kom meget tæt på, da Pål Andre Hellands indlæg tog overliggeren. Det var dog 0-0 ved pausen.

Jensen og Gytkjær arbejdede begge hårdt for sagen i en anden halvleg, hvor cyprioterne var nødt til at skrue op for blusset. Det gav spredte muligheder, men også plads i den anden ende, hvor Anders Konradsen efter 65 minutter tvang APOEL-keeper Boy Waterman ud i en stor fodparade.

Lidt derefter troede APOEL, at de var kommet på 1-0, men scoringen blev ikke godkendt på grund af en korrekt offside-kendelse.

APOEL havde ikke evnerne til at sætte et sammenhængende pres sammen til sidst, men fik alligevel sat et afgørende mål ind i overtiden, da Giannis Gianniotas nåede frem og prikkede et fladt indlæg ind.

APOEL scorede endnu to gange i overtiden, da nordmændene faldt sammen, og dermed er cyprioterne videre til playoff-runden med samlet 4-2, mens Rosenborg må nøjes med Europa League-playoff.

Andetsteds klarede tjekkiske Viktoria Plzen sig akkurat videre med 1-1 ude mod Qarabag, mens Dinamo Zagreb går videre med 1-0 ude og 3-0 samlet over Dinamo Tblisi.


Af Mikael Blond

27 kommentarer

Sims91 21:00          
Wow Rosenborg. Total nedsmeltning. Svensson skal nok ikke være alene i aften.
APOEL er så kynisk og rutineret et mandskab. De kan alle de vilde tricks. Har dog sjældent set den med at løbe ind i en dommer for at trække tiden haha.
Fuux 21:01          
Den dommer var da købt og betalt af Cyprioterne :).

De er godt nok usmagelige og usympatiske Apoel.
Matti89 21:01          
WOW hvornår fanden skrider UEFA ind over for den fucking evige usportslige optræden af de her pishold fra Cypern.
cbl 21:02          
Muligvis årets detalje at løbe direkte ind i dommeren, fuldt overlagt, og så vride sig som om ens ryg lige var blevet amputeret.

Satme rutineret tidsudtræk!
Larsen13 21:03          
Shit Rosenborg, på vej videre og så kollapser man fuldstændig i overtiden. Føler med dem, der eventuelt havde oddset på under 2.5 mål, havde fandme været sur, hvis jeg havde gjort det haha
Niller95 21:03          
Apoel er simpelthen så utiltalende et mandskab. Løber ind i en dommer med vilje for at trække tiden... De er kendt for altid at trække tiden når de har et resultat de kan bruge og det er ikke kun almindelig tidstrækning. De får jo også altid bolddrengene til at være hundrede år om det.

Jeg havde virkelig håbet på Rosenborg ville tage den men det er sgu også dårligt når man så laver sådan en fejl til sidst.
NeverDefeated 21:04          
Til gengæld kan man ikke beskylde dommeren for at tilgodese cyprioterne denne gang. Første gang jeg har set en udmærket dommerpræstation dernede. Han faldt ikke for deres konstante skuespil... i hvert fald ikke de første 90 minutter.

Rosenborg derimod... Av av av, Jonas Svensson. Det var nærmest Andre Rømer-style.
Lørdag 24. oktober