Luk

Kæmpe sensation: Miniputter sendte Real ud

| Copa del Rey | 28 kommentarer

Infoboks

Alcoyano - Real Madrid 2-1
Copa del Rey
45' 0-1 Eder Militao
80' 1-1
109' 1-1 Ramon Lopez
115' 2-1 Juanan

Real Madrid røg onsdag sensationelt ud af Copa del Rey, da holdet tabte med 1-2 mod Alcoyano fra den tredjebedste række i Spanien.

Onsdag aften skulle Real Madrid forsøge at spille sig videre i Copa del Rey, da holdet på udebane skulle mod Alcoyano fra den tredjebedste række.

Derfor havde Zinedine Zidane valgt at stille med flere reserver fra kampens start, da folk som Isco, Eder Militao og Mariano fik muligheden for at bevise deres værd.

Federico Valverde var ved at bringe Madrid planmæssigt i front, men hans forsøg blev reddet af Jose Figueras i målet.

Det var nemt at se styrkeforskellen på holdene, og kongeklubben sad på næsten alt spillet i første halvleg.

Mod halvlegens slutning gav Madrids pres endelig pote. Marcelo slog et godt indlæg til den bagerste stolpe, hvor Militao dukkede op og headede dem i front med 1-0.

Mariano var ved at udbygge føringen efter halvlegen, men igen var Figueras på plads i målet.

Vinicius Junior forsøgte sig efter 79 minutter, da han fyrede en fremragende flugter afsted fra distancen. Figueras var dog i stort spillehumør og parerede bolden til hjørne.

Lige efter fik Alcoyano sensationelt udlignet, da et hjørnespark sejlede over til bagerste stolpe, hvor bolden blev headet i kassen af Jose Solbes til vild jubel for hjemmeholdet.

Trods et stort pres fra Real Madrid fik de ikke scoret, og derfor skulle kampen i forlænget spilletid.

Scorede med kun ti mand

Da der var spillet 110 minutter fik Ramon Lopez fra Alcoyano sit andet gule kort i kampen, og derfor måtte han tidligt i bad. 

Sensationen kom fem minutter efter, da hjemmeholdet kombinerede flot på kanten af feltet. Ved forreste stolpe kom Juanan Casanova først på et indlæg, og han satte en lang tå på til 2-1 for Alcoyano. 

En hel vild udvikling, især når man tænker på, at Alcoyano kun var 10 mand på banen, men Madrids forsvar sov fuldstændig i situationen.

Real Madrid formåede ikke at score det udlignende mål, og derfor sendte holdet fra tredjebedste række sensationelt kongeklubben ud af Copa del Rey.

 

 


Af Theis Fischer Brandt

28 kommentarer

Over 9000 23:33          
Der er intet sensation over det her, det lå i kortene at vi skulle ryge ud, det ved enhver der har fulgt Real Madrid det sidste lange stykke tid. Gider ikke engang hidse mig op, de fortjener ikke min vrede.

Det positive er at der nu er færre kampe med Real Madrid at skulle se, det er en kæmpe gave at skulle slippe for det.
BerlinerDK 23:33          
Fedt og fuldt fortjent!
Tha_BinGo 23:37          
Ja, det lå da stensikkert i kortene at Real skulle tabe til Alcoyano. Stensikkert.
Fl@skebøf 23:38          
Tja, så er Bayern da ikke de eneste der er blevet ydmyget i pokalen nu her.
mmahen1962@hotmail.com 23:39          
Man havde lidt på fornemmelsen at det her ku ske. så blev de real fans der havde travlt med at angribe barca i sidste uges nederlag, vist stille. fortjent og flot kæmpet fra holdet i den 3 række.

Zidan bliver da fyret for det her, gør han ikk? holdet er jo helt væk. Real fans, hvad er jeres indtryk af stemningen i henhold til fyring. la liga vinder atletico nok, og ka ikk se det her real hold have en chance i chl.
Doktor Nollert 23:41          
Den var ikke gået med Ronaldo i klubben. Hold da op hvor Real stinker for tiden.
Ingen gejst og en handlingslammet træner, der bliver ved med den gamle garde.
Der skal nyt blod til.
JoshuaB 23:41          
Havde ikke forventet andet :D
Det er sku sørgeligt at se på de spillere der bære logoet i øjeblikket. Zidane , du begynder at miste lidt tillid! Det er decideret til grin det her!
Lørdag 27. februar
Fredag 26. februar