Luk

Kaiser: Mere kvalitet i 2. Bundesliga end SL

| bold.nyt | 33 kommentarer
Kaiser: Mere kvalitet i 2. Bundesliga end SL
Foto: Hannover 96

Den tidligere Brøndby-profil Dominik Kaiser mener, at der er mere kvalitet i den tyske 2. Bundesliga, end det er tilfældet i 3F Superligaen.

Dominik Kaiser forlod i januars transfervindue Brøndby til fordel for Hannover 96 i hjemlandet.

Den 31-årige midtbanespiller har hidtil spillet tre kampe for Hannover, og han mener, at den næstbedste række i Tyskland rummer mere kvalitet end 3F Superligaen.

- Den største lighed er, at begge ligaer er meget fysiske. Lange bolde og standardsituationer er rigtig vigtigt i Danmark. Det tror jeg også, der er tilfældet med mange klubber i 2. Bundesligaen, så det bliver vores opgave i de kommende uger at finde løsninger.

- Ikke desto mindre er jeg generelt overbevist om, at der er mere kvalitet på banen i 2. Bundesligaen. Det var en fantastisk periode i Brøndby, men jeg er også glad for at være tilbage i Tyskland, siger Dominik Kaiser til Hannovers hjemmeside.

I alt nåede Dominik Kaiser 68 kampe i Brøndby-trøjen, hvori det blev til 16 mål og 13 oplæg fra tyskeren.


Af Martin Schmidt

33 kommentarer

Fl@skebøf 17:46          
Det har han da helt ret i.
JimWendler 17:49          
Ja sådan generelt har han da ret, omend jeg tror at både FCK og FCM ville klare sig ganske udemærket i 2. bundesligaen
Stagger Lee 17:59          
Fysik, lange bolde og standardsituationer, den er sgu ramt lige i røven. Sørgeligt, specielt når Suppens to klart dyreste trupper sætter standarden for alle andre. Det ville klæde dem at begynde at tænke lidt mere over, hvordan man præsenterer sig og på udvikling af spillet generelt. FCN er de eneste, der gør et hæderligt forsøg på at underholde tilskuerne
Soccersnap 18:07          
Stagger Lee - man kører vel den stil, hvor man får flest point? Du har ret i at SL er meget uinteressant, men hvis man ikke har spillere til at spille sprudlende fodbold?
AK78 18:07          
FCK og FCM ville nok kunne spille med i 2 Bundesliga også i den gode halvdel.
Jeg tror resten af de danske Superliga klubber ville få problemer i 2 Bundesliga..
poh 18:16          
@ Stagger Lee

Jeg er enig med dig, men FCK kan vel trods alt tilskrive deres simple stil en masse fine præstationer i de europæiske kampe. Og det er sådan set reelt nok, om end det er røvsygt. Det er dér de tjener broderparten af deres penge.
NrIb 18:20          
De fleste SL-hold kunne sikkert være nogenlunde med, men han har stadig ret, for der er mange hold og mange gode spillere i 2BL (flere end i SL).
Søndag 23. februar
Lørdag 22. februar